Olasz politikus: Franciaország miatt indult el a migránsáradat Líbiából

Nem csitul a diplomáciai csörte Franciaország és Olaszország között.

2019. február 10. 19:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Párizs bocsánatkérését követelte Di Battista Az Öt Csillag Mozgalom olasz kormánypárt vezető politikusa szerint Párizs okozta a Líbiából induló migrációs áradatot.

Ismét bevetették a francia légierőt Csádban Egy erősen felfegyverzett csoport hatolt be a közép-afrikai országba Líbiából.
Líbiából 800 ezer migráns indulna meg Európa felé A líbiai politikai vezetés szerint az országban mintegy 800 ezerre teszik azoknak a migránsoknak a számát, akik jelenleg is ott élnek, csak arra várnak, hogy megindulhassanak Európa felé.
Az antiszemita erőszakhullám sokkolta a francia közvéleményt Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő szerint a Franciaországban jelentkező antiszemita erőszakhullám sokkolta az ottani közvéleményt
Lehetséges, hogy őskori hajósoknak köszönhetjük a Stonehenge-et Közös eredetük lehet az angliai Stonehenge-hez hasonló őskori európai kőemlékeknek (megalitok), amelyek egy új kutatás szerint Franciaország mai területéről erednek.
Franciaország területéről eredhetnek a Stonehenge-hez hasonló kőemlékek Ez az egyetlen olyan térség, ahol ismert, kb. 4700 éves megalitemlék maradt fent. Ráadásul 5000 évvel ezelőtti sírokat is találtak, ami azt jelezheti, hogy innen erednek a megalitok.

Nyilatkozatháborúban növeli népszerűségét Macron és Di Maio A nyilatkozatháborútól a nyílt gyűlöletig a második világháború óta nem volt ilyen feszült a viszony Franciaország és Olaszország között közölte a francia kormány szóvivője. A két ország hónapok óta...
Átírnák az EU-s versenyjogot a vasúti gigafúzió kudarca miatt Változtatni szeretne az EU versenyjogi szabályain Franciaország és Németország, miután az Európai Bizottság meggátolta a Siemens és az Alstom vasúti üzletágainak fúzióját - írja a Reuters. ...
Összecsaptak a sárgamellényesek a rendőrökkel, egy tüntetőnek leszakadt a keze Tízezernél többen vonultak utcára Franciaország több városában a rendőri erőszak ellen tiltakozva. Mi volt rá a válasz? Rendőri erőszak.
Macronnak most lett tele a hócipője az olasz provokációval Csütörtökön elpattant egy húr a Franciaország és Olaszország között zajló diplomáciai vitában.
Kitört a diplomáciai háború Olaszország és Franciaország között Macron hazarendelte a nagykövetet, miután az olasz miniszterelnök a sárgamellényesekkel tárgyalt.
Hosszú út vezetett a kivégzett Mussolini számára az örök nyugalomig Kivégzését követően Olaszország fasiszta vezetőjének holtteste számos hányattatáson ment keresztül, mire állandó helyre került. A tömeg haragja után a boncasztalról jelöletlen sírba, majd innen különf...