Szczesny a térfél közepén hozta a szívbajt a Juve-szurkolókra

Khedira és az egekig emelkedő C. Ronaldo rendezte le a Sassuolo elleni bajnokit.

2019. február 10. 19:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Barca-MU, Juve-Ajax a BL-ben

Élőben közvetítette a Juve Ronaldoék edzést Készülnek az Ajax elleni visszavágóra
Húsz év van a Juve két védője között Húsz év van a Juve két védője között hir olasz Juventus Paolo Gozzi panucci szo, 04/13/2019 - 23:22 A Juventus érdekes védelemmel kezd...
A Barca takarékon verte az MU-t, remek Juve-iksz Amszterdamban A Barcelona először nyert az Old Traffordon, egy korai öngóllal. A Juve egy szüneten át vezetett az Ajax ellen a BL-ben.
Ronaldo kezdeni fog az Ajax ellen, de egy új sérülés miatt aggódhatnak a Juve-szurkolók A portugál felgyógyult a BL-negyeddöntőre, de a Juventus védelme és középpályája megsínylette az elmúlt napokat.

Előre iszik a Bayern a medve bőrére? Olaszországban már a hétvégén bajnokot avathatnak Ma három topligában is olyan rangadót rendeznek, ami döntôen befolyásolja a bajnoki címet. A Juve pedig akár révbe is érhet. Dortmund - Bayern München: Ma, 18.30, Tv: Sport1 Juventus - Milan: Ma...
Magára szabadította a futballvilágot a Juve-védő, aki megérti a rasszizmust Bonucci lenyilatkozta, hogy társa 50 százalékban felel azért, hogy az ellendrukkerek huhogtak neki.
A Juve játékosának is huhogtak Kean talált rá választ.
Keddi sport: hétközi forduló jön a topbajnokságokban A Barcelona, az Atlético, a Juve és a Milán is a pályán.
C. Ronaldo és a Juve idén messze elkerüli Amerikát A NY Times pedzegeti, hogy az erőszakvád miatt hagyja ki a portugál és klubja a szokásos túrát.
Angol topcsapatok csábítják a Juve ászát A kérőknek mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk.