300 millió forintnyi jogi segítséget kapott az elítélt terrorista, hogy fellebbezhessen

Rangzieb Ahmedet 2008-ban ítélték életfogytiglani börtönbüntetésre Nagy-Britanniában, amiért több terrorcselekmény tervezésében is oroszlánrészt vállalt.

2019. február 10. 21:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így lett 59 éves korára fehérneműmodell a szégyenlős asszonyból - fotók Ha valaki, akkor a Nagy-Britanniában élő Nicola Griffin elmondhatja, hogy 180 fokos fordulatot vett az élete, és jelenleg olyan valamivel foglalkozik, ami nem is állhatott volna távolabb tőle fiatal k...

Nincs több pénzküldés a Facebook Messengeren Franciaországban és Nagy-Britanniában Jótékonysági célra továbbra is lehet majd adományozni Európában.
Parlamenti választással lehetne feloldani a patthelyzetet Nagy-Britanniában Kiszelly Zoltán úgy véli, választásokat kellene tartani a szigetországban.
Kivonul a Facebook a fizetésekkel Európából - Mikor jönnek így Magyarországra? A Facebook megszünteti személyek közötti messengeres fizetési szolgáltatását Nagy-Britanniában és Franciaországban, ezzel ki is vonul az európai P2P fizetési piacról - jelentette be a Facebook a...
Melyik országban dőlhet el Európa sorsa? A 888 európai parlamenti választásokról szóló sorozatának hetedik részében megnézzük, hogy állnak az európai politikai pártok Olaszországban, Spanyolországban, Németországban, Franciaországban és a &#...
Assange kémközpontot működtetett Londonban az ecuadori elnök szerint Assange-t akár egy évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti Nagy-Britanniában.

Közel 500 milliárd forintnyi vagyont fagyasztottak be az orosz bobszövetség egykori vezetőjénél Nagy-Britanniában Georgy Bedzhamov 2016-ban lépett le Moszkvából, minden idők egyik legnagyobb orosz bankcsalása után.
Nagy-Britanniában már mindenkinek elege van a bevándorlásból Még a bevándorlóknak is.
Egy 3 éves gyermek nemét akarták megváltoztatni Az év botránya van kibontakozóban Nagy-Britanniában, miután az egyik nemátalakító központ korábbi alkalmazottjai kipakoltak arról, mi folyik az intézményben.
Megijedt a haladó média, miután "túl sok fehér embert" láttak felvonulni Életemben nem láttam ennyi fehér embert egy helyen - mondta Jonathan Snow brit bevándorláspárti riporter, miután beszámolt a Nagy-Britanniában megrendezett hétvégi Brüsszel-ellenes tüntetésről.
Saját farkába harapott a Huawei Nagy-Britanniában Váratlan fejleményt szült Nagy-Britanniában a Huawei Technologies mobilhálózati berendezéseivel kapcsolatos, hónapok óta tartó huza-vona: Egy a brit kormányzati szervek illetékeseit is tömörítő kiberb...
A Tate Modern galéria vonzotta a legtöbb látogatót Nagy-Britanniában A Tate Modern lett a leglátogatottabb brit múzeum tavaly: kiállításait majdnem 5,9 millióan nézték meg, s ezzel átvette a vezetést a korábbi listavezető British Múzeumtól, ahol 5,8 millióan jártak.