Júliustól lehet igényelni az új családtámogatásokat, minden négygyerekes nő adókedvezményt kap

Novák Katalin részletezte a családvédelmi akcióterv pontjait. Azok a nők is megkapják az SZJA-kedvezményt, akiknek már felnőtt gyerekeik vannak.

2019. február 11. 11:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Falusi CSOK: Novák Katalin nyugalomra int Szerinte meg kell nézni, hogy működik a rendszer a gyakorlatban, aztán majd bővítenek, ha kell.

Novák Katalin: A Fideszt nagyra értékeli a Nemzetközi Demokrata Unió Az egyik legsikeresebb tagpártnak tartja.
Novák Katalin a kedvenc Radnóti versét szavalja a magyar költészet napján Ma van a magyar költészet napja. Egy számomra nagyon kedves verssel tisztelgek a magyar költők előtt. Javaslom, olvassanak el Önök is ma legalább egy verset!   írja Novák Katalin, a család- és ifjúság...
Adóbevallás: ezekre figyelmeztet a NAV Az szja-bevallási tervezet már csaknem egy hónapja elérhető a webes felületen.
Novák: Magyarország hivatkozási alappá vált a családtámogatások tekintetében A Politikai Hálózat az Értékekért nevű szervezet kolumbiai csúcstalálkozóján vett részt Novák Katalin.
Rengeteg magyarnak jár SZJA-kedvezmény: a legtöbben nem is tudnak róla Egyre több betegség esetén jár a kedvezmény....

A közigazgatási bíróságokat is megmagyarázza az Európai Néppártnak a Fidesz Novák Katalin "a média folyamatos befolyásolása és nyomása nélkül" szeretne kommunikálni a néppárti bölcsekkel.
Levelet írt a néppárti Bölcsek Tanácsának Novák Katalin A Fidesz tárgyalódelegációjának vezetőjeként szükségét érezte a kapcsolatfelvételnek.
Novák Katalin: Weber nem gondolta komolyan, hogy nem kell neki a Fidesz támogatása A családügyi államtitkár nem tartja bölcs megközelítésnek Weber hozzáállását.
Több országban is felfigyeltek a magyar családvédelmi akciótervre Nagy sikert aratott Veronában Novák Katalin felszólalása.
Novák Katalin: Európa a mi Európánk A kontinens öngyilkosságáról beszélt az államtitkár.
Novák Katalin: Magyarország a családpolitikára alapoz Magyarország és Olaszország szövetséges Európa határainak védelmében, a keresztény kultúra megőrzésében és a családközpontú politikában - mondta veronai sajtótájékoztatóján Novák Katalin.