Orbán Viktor egész Európának is üzent az évértékelőjében

Orbán Viktor évértékelő beszéde a belpolitikai jelentősége mellett már a májusi európai parlamenti választások kampányának nyitóüzeneteként is szolgált.

2019. február 11. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Óriási méretű, Orbán Viktor bűneit soroló műalkotás jelent meg London kellős közepén A 444 elérte a brit fővárosban élő alkotót, akit elmesélte, hogy a düh vezérelte és konceptuális művével üzenni akart.

'Tudnunk kell, mire készül Brüsszel' Az európai parlamenti választás tétje a bevándorlás, az embereknek pedig joguk van tudni, mire készül Brüsszel mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió "Jó reggelt, Magyarország!" című műsorában. A minisz...
"Bajorország és a CSU mindig is jó kapcsolatokat ápolt Magyarországgal, de Orbán Viktor kijelentései elfogadhatatlanok" A német kereszténydemokraták mellett az Európai Néppártban is kiakadtak a magyar kormány legújabb kampányán.
Trump meghívta a cseh miniszterelnököt a Fehér Házba Orbán Viktor meghívója egyelőre várat magára.
Magyar külképviselet Jeruzsálemben Külgazdasági képviseletet nyit a magyar kormány Jeruzsálemben, ami újabb előrelépés lesz a magyar-izraeli kapcsolatok szorosabbra fűzésében - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Jeruzsálemben. A kormán...
Orbán Viktor megérkezett Jeruzsálembe Kétoldalú tárgyalásokat tartanak Izraelben.

Trump szerint Európának be kéne fogadni 800 Iszlám Állam katonát Németország nem támogatja az ötletet.
Sorosozott egy jót Orbán Viktor kapcsán a Breitbart News Steve Bannon volt lapjának a Válasz Online Nigel Farage-zsal készített interjúja kapcsán jutott eszébe egy-két dolog.
Timmermans: Nem túlóratörvény kell, hanem magasabb bér a magyaroknak Interjút adott a baloldali EP-csúcsjelölt, akit Orbán Viktor kiemelten támadott az évértékelőn.
'Érdekünk, hogy Trump újra nyerjen' A családvédelmi akciótervről, az európai uniós választás tétjéről is beszélt Orbán Viktor a kihelyezett frakcióülésen. A miniszterelnök szerint a magyar–amerikai kapcsolatok jó irányba mennek, a...
Orbán Viktor: Az az érdekünk, hogy Trump újra nyerjen A következő fél év politikai és kormányzati menetrendjét ismertette Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülésén szerda este.
A hozzáadott érték növelése a cél A hazai ipar hozzáadott értékének növelése úgy lehetséges, ha kutatóintézeteink is összpontosítják erőforrásaikat az alapkutatások és az innováció területén egyaránt. Egyebek között ezt írta Orbán Vik...