Élő kígyót raktak egy gyanúsított nyakába az indonéz rendőrök, és követelték, hogy valljon

A rendőrfőnök szerint nincs itt semmi látnivaló, hiszen ez egy szelíd kígyó volt.

2019. február 11. 13:13

A cikk folytatása...Friss hírek
Bájos, de tönkretesz! Vigyázz, ha ilyen pasival randizol Már az első találkozáskor kiderülhet, ha résen vagy.
Orvosnak kellett megállapítnia, hogy igazi-e a 19 éves lány feneke Bonyodalmat okozott az Instagram-modell testrésze.
Lemondatná a patkányozó Bangónét a momentumos budafoki polgármesterjelölt Havasi Gábor szerint ezt nem lehet csöndben tűrni.
A pártok elutasítottsága határozhatja meg a választók többségének döntését Sokan az alapján szavaznak, hogy melyik pártot utasítják el a legjobban.
Sürgős lépéseket kell tennie Európának a gyáriparosok szerint Hat pontban rögzített vállalásban állapodott meg a legnagyobb európai vállalatokat összefogó Gyáriparosok Európai Kerekasztala (ERT). A szervezet szerint Európának sürgős lépéseket kell tennie azért,...
Budapest lett Európa negyedik leginstagramozhatóbb helye Csak Dubrovnik, Izland és a Skót-felföld előzte meg.

Top hírek:
Nem merte kihívni a mentőket az ápoló, inkább hagyta két napig a padlón heverni idős betegét Nem merte értesíteni a mentőket egy ápolónő idős demens páciense rosszulléte miatt, ezért inkább hagyta a földön fetrengeni két napon keresztül. A 87 éves asszonyra aki saját vizeletében, remegve hevert a padlón unokája talált rá 2017 decemberében, és ő hívott hozzá mentőt is. A nyugat-yorkshire-i kórházba érve az orvosok megállapították, hogy a nyugdíjas teljesen legyengült, és testhője kritikus szintre csökkent.
Közel egy év után újra felbukkant a felszívódott kínai filmsztár, Fan Bingbing A rajongók reakciói vegyesek, sokan rosszul viselik, hogy úgy bukkant fel újra, mintha semmi nem történt volna.
Szennyezett orosz olaj fenyegetheti Magyarországot A hét végén vagy a jövő hét elején érkezhet meg a vegyileg szennyezett olaj a Barátság vezetéken át a fehéroroszok szerint.
Óriási torlódás alakult ki az M0-son Egy motoros autóval ütközött.
Egészen lenyűgöző, ahogy 70 évvel ezelőtt a földgömböket készítették
Májusi időjóslás