150 ezer eurót kap a megrontott zádorlaki kisfiú

Nemcsak a két pedofilt ítélték el, hanem a gyermekét eladó nőt is. 

2019. február 11. 13:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Erős üzenetet küldtek a Srí Lanka-i támadók a keresztény államoknak Az M1 Szemtől szembe című műsorában megszólaló szakértő szerint megakadályozható lett volna a merényletsorozat.
24 éves férfi vitte el a 215 milliárd forint értékű lottónyereményt Az Amerikai Egyesült Államok történetének harmadik legnagyobb lottónyereménye ez.
Szépen menetelt ezúttal a Twitter A vártnál jobban alakult a Twitter első negyedéve.
A jet-skik ellen tiltakoznak a Balatonnál A gyártója szerint minden szempontból biztonságos az új elektromos kishajó, az ellenzői viszont a turizmus fejlődését féltik tőle.
Az innováció több mint egyetlen szerencsés ötlet A legújabb technológiák, így a gépi tanulás, az IoT és a Big Data segítségével bármely cég innovatív vállalkozássá válhat - húzta alá a Computerworldnek adott interjúban Mark Raben, az SAP regionális technológiai vezetője. A szakember szerint fontos, hogy a vállalkozások maguk fejlesszék ki innovációs kultúrájukat, amely nem csupán egy jó ötletet, hanem állandó tettrekészséget és állandó, tudatos folyamatot jelent.
Ukrajnában találtak meg egy Franciaországban ellopott Paul Signac-festményt Az 1915-ben készült olajfestményt tavaly lopták el Nancy Szépművészeti Múzeumából.

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Magyar Nemzet: Ez lehet a vád Hasszán F. ellen Emberöléssel elkövetett terrorcselekménnyel vádolhatják a szír menekültet, akit 2018 végén ítélt el a magyar bíróság embercsempészetért. Az Iszlám Állam "szakaszvezetője" lehetett.
Megtalálták a kislányával eltűnt biztonsági őrt Dunavarsány külterületén akadtak rájuk.
Legalább huszonöten meghaltak egy bolíviai buszbalesetben Az Andok oldalába vájt úton próbált előzni a busz, de karambolozott és a szurdokba zuhant.