Elárulta az új Terminátor-film munkacímét James Cameron

A hatodik film Az ítélet napja című részt folytatja.

2019. február 11. 13:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megtrollkodták az Arnold Schwarzeneggerről elnevezett sípályaszakaszt A tábla sokáig a Terminátor félrelépésére hívta fel a figyelmet.

Európában először nálunk látható az Avatar kiállítás A James Cameron teremtette világot bemutató interakítv kiállításról Illés Gabriellával és Herendi Gáborral beszélgettek a Mokka műsorvezetői. 
James Cameron ad új lökést az Alien-sorozatnak? James Cameron is részt vett az Alita bemutatóján, ahol az IGN-nek lehetősége volt Robert Rodriguez mellett őt is megkérdezni pár dologról. Szó esett az évek alatt elkészült Alitáról, az új Terminátorr...
Megvan az új Terminátor-film címe A részben Magyarországon forgatott hatodik rész Terminator: Dark Fate címen fut majd.
Terminator 6 - megvan a munkacím, maga James Cameron árulta el Meglehetősen baljóslatú címadás mellett döntöttek az alkotók.
AVATAR: Discover Pandora - A lenyűgöző blockbuster kiállítás megérkezett Budapestre AVATAR: Discover Pandora - a XXI. század filmtermésének egyik legjelentősebb, korszakalkotó alkotása, James Cameron AVATAR című filmje inspirálta azt a kiállítást, amit Európában először Budapesten mu...

Megérkezett Budapestre az Avatar: Discover Pandora című kiállítás James Cameron sikerfilmjének világába enged betekintést.
A Terminátor még egyszer odatette magát Az egész szezonban alig csinált valamit a Pariots-játékos Gronkowski, aztán eldöntötte a Super Bowlt. Ez volt a hattyúdala?
Gyászol a világ! Elhunyt a Terminátor és Ponyvaregény sztárja! Kegyeleti okokból eddig nem hozták nyilvánosságra halálának okát.
Avatar kiállítás nyílik Budapesten Ha szeretitek James Cameron páratlan művét, akkor ott a helyetek.
Egy terminátor nyúlról írna mesekönyvet Szekeres Tamás Az egykori főszerkesztő lánya gyermekkori hősét készül feleleveníteni mesekönyv formájában. Hogy a játékost mi ösztönzi erre, azt a videóból megtudhatod!
Schwarzenegger üzent Vajna Tímeának - Így vigasztalja a sztár az özvegyet Megindító sorokat írt a Terminátor egykori barátja gyászoló feleségének.