Elárulta az új Terminátor-film munkacímét James Cameron

A hatodik film Az ítélet napja című részt folytatja.

2019. február 11. 13:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vin Diesel csatlakozik az Avatar stábjához? James Cameron Avatar című filmjének második részéhez már javában folynak az előkészületek, azonban egy meglepő videó látott napvilágot.

Terminátor 3. - A gépek lázadása - Teljes film - Visszanézhető: 2019.05.07 Rendező: Jonathan Mostow Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl, Michael Biehn, Claire Danes, Kristanna Loken

Friss hírek
Füleljünk együtt a Fülemülék éjszakáján Hallgassa meg ön is!
Vízre bocsátották Putyin titkos atomfegyver-horodozó szupertengeralattjáróját Vízre bocsátották a Poszejdon (Poszeidón) típusú nukleáris hadászati drónok hordozására kialakított atommeghajtású tengeralattjárók első kísérleti darabját kedden az észak-oroszországi Arhangelszkhez...
800 ezer forint sérelemdíjat kell fizetnie Márki-Zaynak, amiért megsértette a hódmezővásárhelyi kórház jó hírnevét Azt mondta, aki bemegy a hódmezővásárhelyi kórházba, az életét kockáztatja.
Három aranyérem három világrekorddal A tajvani súlyemelőnő saját rekordjait is felülmúlta az Ázsia-bajnokságon.
Ferrargazmus - ha van ilyen szó, akkor ebben a videóban át lehet élni Parc Fermé: Ferrargazmus - ha van ilyen szó, akkor ebben a videóban át lehet élni
Hannibal Lecterként végezte ki szexpartnerét a doki, amikor rájött: a nő férfinak született - 18+ Horrorfilmbe illő vérontást rendezett a férfi, amikor kiderült: partnere nem az, akinek vallotta magát.

17 milliárdot költöttek nálunk a Terminátorra Ütősnek ígérkezik a Magyarországon forgatott új Terminátor-mozi, amelybe most mi is bepillanthatunk az első fotók révén.
Elszólta magát a Terminátor! Megvan a premier dátuma Végre kiderült, mikor láthatják a nézők a mozikban a Terminátor legújabb részét.
Az AVATAR rendezője üzen a magyaroknak Oscar-díjas amerikai filmrendező köszönti az AVATAR kiállítás látogatóit az Andrássy Élményközpontban. James Cameron legfontosabb üzenete, hogy "a Pandora csodája szórakoztatva világít rá a filmr...

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
Magyar Nemzet: Ez lehet a vád Hasszán F. ellen Emberöléssel elkövetett terrorcselekménnyel vádolhatják a szír menekültet, akit 2018 végén ítélt el a magyar bíróság embercsempészetért. Az Iszlám Állam "szakaszvezetője" lehetett.
Legalább huszonöten meghaltak egy bolíviai buszbalesetben Az Andok oldalába vájt úton próbált előzni a busz, de karambolozott és a szurdokba zuhant.
Öt-tíz év túlélésről beszéltek, de a beteg meghalt a terápia közben Egy 65 éves leukémiás nőnek lenullázták az immunrendszerét, hogy újra egészséges sejteket termeljen. A kórházban a 3. napon súlyos fertőzést kapott, majd a diagnózis után két héttel meghalt. A kórterembe bárki bemehetett, a koszos felmosóvízzel dolgozó takarítókat a család küldte ki.