140 méter magas függőhidat és víz alatti alagutat terveznek építeni a horvát tengerpartra

A víz fölé és alá is várják a turistákat.

2019. február 11. 14:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Folyamatos fejlesztés nélkül nem megy: ez a sikeres vállalkozás titka A szakmán kívül talán kevesen tudják, hogy Bicskén működik a világ vezető precíziós öntödéinek egyike. A Magyarmet Finomöntöde Kft. élén kezdetektől a mai napig ugyanaz a személy áll: Győri Imre, aki...
Idén is lesz Tájházak Napja A rendezvénysorozat Szent György napi népi programokat kínál a hosszú tél utánra, országszerte 80 helyszínen.
Várja már a PlayStation 5 érkezését? Akkor ennek a hírnek nem fog örülni Nemrég egy sajtótájékoztatón beszélt arról a Sony, hogy mikor indítják útnak az évek óta várt PlayStation 5-öt. Pontosabba, hogy mikor nem.
Megszólalt a BKK a 2-es metró és HÉV összekötéséről A Budapesti Közlekedési Központ levélben reagált korábbi cikkünkre, miszerint csúszik az M2-es metró és a gödöllői HÉV-vonal összekötésének tervezése. A BKK ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a projekt...
Kim Dzsong Un páncélautója miatt magyarázkodik a Daimler Azt állítják, fogalmuk sincs, hogy kerültek a luxusmercik Észak-Koreába.
Nem szólt nagyot az esport-bajnok éles debütálása Parc Fermé: Nem szólt nagyot az esport-bajnok éles debütálása

Top hírek:
Nem merte kihívni a mentőket az ápoló, inkább hagyta két napig a padlón heverni idős betegét Nem merte értesíteni a mentőket egy ápolónő idős demens páciense rosszulléte miatt, ezért inkább hagyta a földön fetrengeni két napon keresztül. A 87 éves asszonyra aki saját vizeletében, remegve hevert a padlón unokája talált rá 2017 decemberében, és ő hívott hozzá mentőt is. A nyugat-yorkshire-i kórházba érve az orvosok megállapították, hogy a nyugdíjas teljesen legyengült, és testhője kritikus szintre csökkent.
Közel egy év után újra felbukkant a felszívódott kínai filmsztár, Fan Bingbing A rajongók reakciói vegyesek, sokan rosszul viselik, hogy úgy bukkant fel újra, mintha semmi nem történt volna.
Szennyezett orosz olaj fenyegetheti Magyarországot A hét végén vagy a jövő hét elején érkezhet meg a vegyileg szennyezett olaj a Barátság vezetéken át a fehéroroszok szerint.
Sziget: hét napra kilenc headliner jut, de a világhírű csimpánzkutató is fellép a nagyszínpadon Idén először egyes koncertek előtt minden nap felhívják a figyelmet valamilyen fontos társadalmi kérdésre. A volt USA-alelnök nem tud eljönni, csak videón lesz jelen, Jane Goodall viszont személyesen fog beszélni. A szervezők félmilliárddal többet költöttek a fő fellépőkre, úgyhogy a hét nap alatt kilenc headlinert köszönthetünk.
Egészen lenyűgöző, ahogy 70 évvel ezelőtt a földgömböket készítették
Ó. Bence MSZP-s pártaktivistákat bántalmazott a Móricz Zsigmond körtéren Ó :(