Már címe is van az új Terminátor-filmnek

A hatodik rész Az ítélet napja folytatása lesz.

2019. február 11. 13:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megtrollkodták az Arnold Schwarzeneggerről elnevezett sípályaszakaszt A tábla sokáig a Terminátor félrelépésére hívta fel a figyelmet.

James Cameron elárulta az új Terminátor-film munkacímét Publikusak az Avatár-folytatások címei is.
Megvan az új Terminátor-film címe A részben Magyarországon forgatott hatodik rész Terminator: Dark Fate címen fut majd.
A Terminátor még egyszer odatette magát Az egész szezonban alig csinált valamit a Pariots-játékos Gronkowski, aztán eldöntötte a Super Bowlt. Ez volt a hattyúdala?

Gyászol a világ! Elhunyt a Terminátor és Ponyvaregény sztárja! Kegyeleti okokból eddig nem hozták nyilvánosságra halálának okát.
Egy terminátor nyúlról írna mesekönyvet Szekeres Tamás Az egykori főszerkesztő lánya gyermekkori hősét készül feleleveníteni mesekönyv formájában. Hogy a játékost mi ösztönzi erre, azt a videóból megtudhatod!
Schwarzenegger üzent Vajna Tímeának - Így vigasztalja a sztár az özvegyet Megindító sorokat írt a Terminátor egykori barátja gyászoló feleségének.
Az utolsó képsorok Andy Vajnáról Előkerült egy videó Andy Vajna utolsó látogatásáról a Terminátor forgatásán. A felvételen Arnold Schwarzenegger is szerepel, aki lelkesen dicséri Budapestet és köszönetet mond a producernek. A videót ...