Mi lehetett annyira sürgős, hogy ez a nő egy motoron kezdett el borotválkozni? - videó

Bizonyára nagy rohanásban volt az a nő, aki Miami forgalmas utcáin, egy motoron kezdte el leborotválni a combjait. Egy autó fedélzeti kamerája vette fel a bizarr mozdulatokat, ahogy a nő előkapja eldobható borotváját és magabiztos mozdulatokkal lehúzza vele a combjait éktelenítő szőrszálakat. Más nők még otthon, a fürdőkádban is gondos óvatossággal végzik ezt a műveletet, nehogy megvágják magukat.

2019. február 11. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Duzzogott az ajándék luxuskégli miatt Kim Kardashian A 14 millió dolláros, azaz négymilliárd forint értékű karácsonyi ajándékra csak húzta a száját a valóságshow-sztár, Kim Kardashian! A popsikirálynőt férje, Kanye West egy luxuslakással lepte meg közve...

Friss hírek
Negyven másodperc után megvolt a három pont az Athleticnek A La Liga 25. fordulójában az Eibar nem tudott pontot szerezni idegenben.
Megvan a győztes: Ő képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Olyan eredmény született, ami korábban még soha.
Majdnem minden volt az Alavés és a Celta meccsén Döntetlent játszott egymással a két csapat a La Liga 25. fordulójában.
Pápai Joci nyerte a Dalt Február 23-án lezajlott a A Dal 2019 döntője, ahol 8 dal versenyzett.  Szombat este a színpadra lépett az Acoustic Planet (Nyári zápor), a Fatal Error (Kulcs), Nagy Bogi (Holnap), Oláh Gergő (Hozzád bújnék), Pápai Joci (Az én apám), Szekér Gergő (Madár, repülj!), The Middletonz (Roses) és Vavra Bence (Szótlanság).
Csak ezt az olcsó szérumot használták a nők: Hatalmasra nőtt a pillájuk Fotókkal bizonyították a hatását.
Ezer pofon ajándékba - Teljes film Rendező: Tonino Cervi Szereplők: Bud Spencer, Brett Halsey, William Berger, Franco Borelli, Tatsuya Nakadai

Így hatnak a tetoválások a szexuális életre, a tudomány szerint A Miami Egyetemen végeztek átfogó kutatást.

Top hírek:
Több mint TestŐr - 2019.02.23. Nézd újra a Több mint TestŐr legutóbbi adását!
Hogyan neveljünk olyan gyereket, aki törődik másokkal? Az empátia tanítása Az egyik legfontosabb emberi erény az empátia, a mások helyzetének megértése és a mások érzelmeivel azonosulni tudás.
Álszakállban eszik Gordon Ramsay Nem csak a főzéshez, de a sminkeléshez is ért Gordon Ramsay. A tévés sztárszakács inkognitóban akart körülnézni egy kétes hírű étteremben, de mivel arcát ezer közül is felismerni, így alaposan elváltoztatta a külsejét. Álszakállt ragasztott, alapozóval és sminkkel öreggé varázsolta a bőrét. Az 52 éves szakács így kiköpött mása lett a Trónok harca című legendás sorozat írójának, a 70 éves Geroge R.
Poggyász 2019 - 8. adás - 2019.02.23. Nézd újra a Poggyász legutóbbi adását!
Brad Pitt majdnem hazavágta Gwyneth Paltrow karrierjét Kevésen múlt, hogy Gwyneth Paltrow ma nem egy ismeretlen színésznő. Ha így lenne, Brad Pittet terhelné érte a felelősség.
Írjunk történelmet! - péntek 22.30 Ajánló - Írjunk történelmet! péntek esténként a Humor+ -on!