Mi lehetett annyira sürgős, hogy ez a nő egy motoron kezdett el borotválkozni? - videó

Bizonyára nagy rohanásban volt az a nő, aki Miami forgalmas utcáin, egy motoron kezdte el leborotválni a combjait. Egy autó fedélzeti kamerája vette fel a bizarr mozdulatokat, ahogy a nő előkapja eldobható borotváját és magabiztos mozdulatokkal lehúzza vele a combjait éktelenítő szőrszálakat. Más nők még otthon, a fürdőkádban is gondos óvatossággal végzik ezt a műveletet, nehogy megvágják magukat.

2019. február 11. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Forza Street - ingyen tölthető az új Forza-játék Igazából csak egy átnevezésről van szó, a Microsoft ugyanis nem tett mást, minthogy a Forza-sorozat alá vonta az Electric Square fejlesztette free-to-play, eredetileg Miami Street néven futott játékot...

A Jonas Brothers új klipjében van egy kis Trónok harca is Nagyon Miami Vice lett a hangulat.
Ilyen képességeket használunk a Gods Triggerben Két hét múlva érkezik a Techland felülnézetes akciójátéka, amely leginkább a Hotline Miami kiélezett játékmenetét idézi. Karaktereinkkel egy sor különleges képességet is bevethetünk a pusztítás során ...
A címvédőt is simán verte, újabb tornát nyert meg Federer John Isner pont akkor sérült meg a miami döntőben, amikor kezdte megnehezíteni a svájci dolgát. Federer karrierje 101. tornagyőzelmét aratta.
Welcome to Miami! Látogass el a napfény hazájába! A Fifty Pairs of Shoes bloggere, Nagy Vivien a napsütötte Miamiba repült el, és el is mesélte nekünk amerikai kalandjait

Miami Open: botrány és Djokovic-kiesés A mindenki által rendkívül tehetségesnek tartott ausztrál teniszezőnek egy baja van; nehezen uralja az idegeit, a szerbnek pedig egy spanyol teniszező a mumusa.
Kyrgios megint alsó szervával szívatott És a műsor sem maradt el a Miami Openen: nézővel vitatkozott, a bíró széke alá köpött.
Fucsovics párosban is kiesett a Miami Openen A 23-szoros GS-győztes Bryan testvérek egy óra alatt nyertek a tenisztorma első fordulójában.
Nagy meglepetés a miami tenisztornán Fucsovics is búcsúzott.
Kétórányi játék után az egész teste görcsbe rándult, arccal esett a földre A miami tenisztornán az éppen születésnapos Nicola Kuhn készült ki.
Miami tenisztorna - Kemény, fiatal ellenfelet kaphat Fucsovics Párosban sem lesz könnyű dolga.