Riogató plakáttal szállt be a hegyfalui plébános az EP-kampányba

Tessék választani!

2019. február 21. 20:04

A cikk folytatása...Friss hírek
A magyar harmada nem tervez idén nyaralást Tizedük sosem nyaral egy friss kutatás szerint.
A bíróság döntése nyomán mégis életben tartják Vincent Lambertet Az orvosok hétfőn befejezték volna a kezelését a 11 éve vegetatív állapotban lévő férfinek. Vallásos szülei azonban nem nyugodtak bele.
Saját világrekordját döntötte meg egy serpa a Mount Everesten Kami Ritát nem lehet megállítani.
Erotikus masszázs miatt színlelt betörést, a lányától 200 ezret lopó apa Rájött, hogy nem tudja kipótolni az elherdált 200 ezer forintnyi dollárt.
Elsüllyesztettek a románok egy török halászhajót – videó A filmbe illő akció után a nyolcfős legénységet elfogták.
Timothee Chalamet barátnőjét egy sztár szereti el Woody Allen új filmjében Végre megérkezett az előzetes.

Top hírek:
Vonzóbbak a karrierlehetőségek az Erasmus+ programban résztvevőknek A program segíti a diákokat a gyorsabb elhelyezkedésben.
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Újraindult a vasúti forgalom Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között Eltávolították a megrongált jelzőoszlopot.
Viktor Orbán: trebuie să protejăm securitatea, trebuie să ne păstrăm identitatea şi să ne întărim competitivitatea Zalaegerszeg, luni, 20 mai 2019 (MTI) - După o serie de crize europene, Ungaria a concluzionat că este necesară păstrarea identităţii, protejarea securităţii şi întăririi competivităţii, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orbán, luni, la inaugurarea primei faze a staţiei de testare pentru automobile "ZalaZone" de la Zalaegerszeg.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Új félgyűrűt alakít ki a kormány a fővárostól távol Az M1-es, az M0-s és az M5-ös autópálya tehermentesítésére.