Zseniális trükk: Ezzel a módszerrel fele annyi idő a vasalás

És csak egy dologra van hozzá szükséged.

2019. február 22. 13:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Bezárja borbárját verseny idején a világbajnok Földházi Zsófia, az UTE világ- és Európa-bajnok öttusázója még csak 25 éves, de már gondol arra az időre, mi lesz akkor, ha befejezi a pályafutását. Az ősszel diplomázik a Budapesti Gazdasági Egyetemen, időközben pedig megnyitotta One chance nevű borbárját. Edzőjével, Képes Gergellyel közösen működtetik a helyet, amely a megnyitás óta eltelt egy hónapban családok és baráti társaságok népszerű találkozási helyévé vált, születésnapokat és legénybúcsúkat is tartanak itt.
Káosz uralkodik Majkánál A Bazár ma esti játékban a páros férfi tagja katonai múltjából eredően kiemelt figyelmet fordít a fegyelemre, még saját autójában is komoly szabályok uralkodnak, míg Majka éppen ennek az ellentéte, állandó a káosz az autójában
Érdekes kutatás: más lehet a genetikai összetétele azoknak, akik kutyát tartanak Az ember génjeitől is függ, hogy kutyatulajdonos lesz-e egy friss kutatás szerint.
Már csak receptre lesz kapható több fájdalomcsillapító Ezentúl nem ugorhat be csak úgy a patikába fájdalomcsillapítóért, ha hasogat a feje. Vénykötelessé válnak a legnépszerűbb hazai készítmények.
Kvíz: Felismered a leghíresebb filmeket csak egyetlen kép alapján? Nem csak filmőrülteknek való! Te mennyit találsz el?
Mennyei, málnás, fehér csokis egyensúlysüti: ezt el sem tudod hibázni Fogadjunk, hogy a te nagymamád is kényeztetett egyensúlysütivel! Ezt nem lehet megunni. Málnával pedig isteni.

Top hírek:
Minden harmadik nőt érint a szex utáni depresszió: lehangoló kutatás született Sokaknál a szerelmi együttlétet nem követik örömteli érzések.
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.
Meghan és Harry első évfordulója: sosem látott képeket osztottak meg az esküvőről Egy év telt el Harry herceg és Meghan hercegné esküvője óta.
Mi történik, ha szülés előtt rosszul fekszik a baba? Az orvost kérdeztük A szülész-nőgyógyász válaszolt kérdéseinkre.
Kiakadtak a netezők a bikinin, amit tilos vízben hordani    Egyetlen dolgot várnál el tőle, de még arra sem jó. Ezek utána nem csoda a felháborodás
Fiatal pasik hajtanak Gregor Bernadettre Három év múlva ötven lesz, mégis férfiak ezrei rajonganak érte. Egy ideje pedig a jóval fiatalabb pasik is bepróbálkoznak Gregor Berninél, aki a Borsban indokolja meg, hogy miért ad nekik kosarat.