NB I - A címvédő Vidi nehezen győzte le a sereghajtó Haladást

A címvédő MOL Vidi FC egygólos győzelmet aratott szombaton a sereghajtó Szombathelyi Haladás felett a labdarúgó OTP Bank Liga 22

2019. február 23. 21:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Halmosi: Ez életem legrosszabb éve Négy hónapig nem mehetett be a Haladás öltözőjébe Halmosi Péter, testvére tragikus hirtelenséggel elhunyt, klubja kiesett az NB I-ből, amit most a megszűnés veszélye fenyeget.

Bekeményített a szombathelyi új többség a focicsapat támogatásánál A Haladás szabad felhasználásra kért 150 milliót, de a baloldal által vezetett közgyűlés a pénz helyett szigorú feltételeket adott.
A Vidi mellett még valakinek tovább kellene jutnia A Fradinak ehhez komoly bravúr kell. A Debrecen van talán a legjobb helyzetben a kupacsapataink közül.
Mészáros veje veheti meg a Haladást A csapat tavalyelőtt kapott 15 milliárd forintos stadiont, aminek az üzemeltetése olyan drága, hogy az önkormányzat volt kénytelen fizetni. A csapat ki is esett az NB I-ből.
Nikolics: A Vidi az első, de nem az egyetlen opció Nincs rá garancia, hogy hazatér, jó ajánlat esetén maradna még egy-két évet külföldön.
Király Gábor cáfolta, hogy polgármesterjelölt lenne Szombathelyen A Haladás futballcsapatának idény végén visszavonult kapusa a honlapján reagált a sajtó értesüléseire.

EB-selejtező: Több meccsük van a Vidi focistáinak, mint Messiéknek Szünet nélkül érkeztek a válogatottba a Magyar Kupa-győztes Vidi focistái, akik több mint félszáz meccset játszottak ebben a szezonban. Az Eb-selejtezőket mégis édes teherként élik meg.
Orbán levelet írt Királynak A miniszterelnök gratulált a magyar labdarúgó-válogatott és a Haladás visszavonuló kapusának pályafutásához.
Milliárdos pénzeső szakadt a magyar focira Majdnem 30 milliárd forintból gazdálkodhattak tavaly a magyar NB1 focicsapatai, ami számottevő emelkedést jelentett a 2017-es 25 milliárdhoz képest. A növekedésben elsősorban a Mol Vidi és a Puskás...
Kikerült a Vidi védője a válogatott keretéből Ketten viszont érkeztek is.
Komoly büntetést kapott a Mol Vidi edzője Három MK-meccs és 1 millió forint.
Kopaszként készül utolsó idényére Juhász Roland Kopaszra nyírta egymást Juhász Roland és Huszti Szabolcs, a Mol Vidi két sztárja a Magyar Kupa-győzelem tiszteletére. Előbbi megerősítette a Borsnak, az utolsó idényének vág neki.