Ami a brüsszeli ellenplakátról lemaradt

Mint tudjuk összeesküvés-elméletek nincsenek, csak összeesküvések. Európa most is egy ilyen összeesküvés áldozata, melynek keretében Brüsszelben egy kötelező betelepítési kvótát akarnak keresztülverni. Persze csak az EP-választás után, ezért néhány tényt lehagytak a virtuális ellenplakátjukról.

2019. március 1. 23:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Még mindig ömlik hozzánk Brüsszel pénze, pedig szinte mindent elköltöttünk Szinte minden operatív program forrásait 100 százalék feletti mértékben kötötték már le, de még idén is odaítéltek 71 milliárd forintot. Hiába fogy ki a keret, még így is akadhat némi elkölthető pénz ...

Több mint 1 millió dollárt ért valakinek egy Tintin képregény borítóterve Annyit lehet tudni a kép hátteréről, hogy Brüsszelben került elő.
Hid­véghi el­mondta, mit lép Brüsszel­ben a Fi­desz A Fi­desz dön­tése lesz, hogy az Eu­ró­pai Nép­párt­ban látja a leg­ha­té­ko­nyabb­nak po­li­ti­kája kép­vi­se­le­tét vagy más ke­re­tek kö­zött.
Magyar Nemzet: Egyre többen jutnak migránskártyához Brüsszel még mindig bevándorlók tízezreinek osztogatja a névtelen bankkártyákat.
Hat kormányfő egyeztet péntek este az Európai Bizottság elnökéről A néppárti (EPP), a szociáldemokrata (S&D), illetve a liberális (ALDE) pártcsalád koordinátorai egyeztetnek Brüsszelben.
Ellenzéki kerekasztal alakulhat Brüsszelben Jogállamiság, sajtószabadság, a korrupció elleni határozott fellépés - ezeken a területen működnének együtt az ellenzéki magyar EP-képviselők.

Putyin nem engedi, hogy Brüsszel szívassa az oroszokat Az unió gazdasági szankciókkal sújtotta Oroszországot a Krím félsziget elcsatolásáért, amit az oroszok sem hagynak szó nélkül.
EU: A kormányfők pénteken egyeztetnek Juncker utódlásáról A három legnagyobb európai pártcsaládot képviselő uniós tagállami kormányfők pénteken Brüsszelben egyeztetnek az Európai Bizottság következő elnökének személyéről - jelentette a Politico
Fidesz: Gyurcsány itthon, Gyurcsányné az EP-ben képviseli Brüsszel érdekeit Ezt mondta napirend előtti felszólalásában Böröcz László.
Trump: ha a briteknek nem sikerül fair Brexit-megállapodást elérniük, akkor hagyják ott az egészet Donald Trump amerikai elnök szerint Nagy-Britanniának nem szabad kifizetnie az Európai Unióból való kilépés 39 milliárd fontos (mintegy 45 milliárd euró) számláját, és ott kell hagynia a tárgyalásokat...
Csehországnak hatalmas összeget kell visszafizetnie a miniszterelnök cége miatt Az Agrofert Holding 5,8 milliárd forintnak megfelelő uniós támogatást kapott, de Brüsszelben nem vették jó néven, hogy a cég valójában Andrej Babis érdekeltsége.
Brüsszel az új Bizánc Brüsszel számos olyan jelet mutat ma, mint amelyek a végóráit élő Bizánci Birodalmat jellemezték. Az elvtelen politikai alkuk, a hedonista és korrupt elit, a túlburjánzó bürokrácia, a pazarló közpénzf...