Ami a brüsszeli ellenplakátról lemaradt

Mint tudjuk összeesküvés-elméletek nincsenek, csak összeesküvések. Európa most is egy ilyen összeesküvés áldozata, melynek keretében Brüsszelben egy kötelező betelepítési kvótát akarnak keresztülverni. Persze csak az EP-választás után, ezért néhány tényt lehagytak a virtuális ellenplakátjukról.

2019. március 1. 23:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A fake news gyártó riporteréről hírhedt Spiegel Orbán Viktort támadja A német média szellemi mélyrepülése egy újabb állomáshoz érkezett. A Spiegel Orbán Viktort "szélsőjobboldali összeesküvés-elméletek" terjesztésével vádolja, mert a magyar kormányfő fel meri hí...

Újabb migránshullám indulhat a javuló időjárással - Újabb tízezrek fognak elindulni az Európai Unió felé, ahogy az időjárás egyre javul, de Brüsszel nem tesz semmit a helyzet megoldásáért - mondta Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktu...
A hatodik pont – keresztényellenes Európa Brüsszel nem rasszok szerint gyakorol kirekesztést, hanem vallás szerint.
Húsz év börtön három belga terroristának Távollétükben három terroristát ítélt el a bíróság Brüsszelben terrorszervezetben való részvételért. Az egyik 10, a másik kettő 5-5 év börtönt kapott.
Fidesz: Brüsszel nyílt célja a bevándorlók tömeges befogadása A jelenlegi EU-vezetés nem akarja megállítani a bevándorlást.
Erről ne Brüsszel döntsön! Brüsszel a lopakodó föderalizáció keretében ugyanis át akarja venni a migráció kezelését a tagországoktól, legálissá és ütemezetté akarja tenni a tömeges bevándorlást. Például a “humanitárius ...

Nyitrai: A magyar érdekek képviselete a tét az EP-választáson Olyan képviselőkre van szüksége Magyarországnak, akik Brüsszelben is a magyarok érdekeit védik.
Szijjártó: Újabb tömeges migrációs hullám várható A magyar külügyminiszter nagyon aggódik amiatt, hogy újabb tömeges migrációs hullám indul meg Európa felé, a gyülekező migránsok és Brüsszel miatt.
Hogyan hoznak döntéseket Brüsszelben a nemzetállamok feje felett? A 888 európai parlamenti választásokról szóló sorozatának ötödik részében az európai uniós (EU) döntéshozatalról, a brüsszeli intézményi jogkörökről lesz szó. Tehát arról, hogy hogyan döntenek a nemze...
Se Soros, se Juncker, se Brüsszel: itt a Fidesz új választási plakátja Az aláírásgyűjtéssel egy időben elindult a plakátkampány is.
Július elsejétől indul a falusi CSOK: Íme a legfontosabb részletek Hollik István kormányszóvivő  a július elsejétől induló falusi CSOK részleteiről mesélt a Mokkában, valamint arról, miért lenne fontos, hogy Brüsszel mielőbb leállítsa a migránskártya-programot.
Segít az EU-s pénz a romákon? Nem teljesültek a remények, hogy az EU segíthet a cigányság problémáin. Az okok a roma közösségen kívül és belül is keresendők, derült ki Brüsszelben.