Háborognak az óbudai potyázók, a Stop Shop fizetőssé tette a parkolóját

Ez volt a környéken ingyen parkolók utolsó bástyája.

2019. március 14. 15:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Rágyújtották a házat, majd agyonlőtték az al-Kaida egyik vezetőjét A terrorista halálát követően hívei tüntetéseket szerveztek.
Hétvégi szerelmi horoszkóp: Váratlan szerelem érheti az Ikreket Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 24-26-ig tart.
Hihetetlen planking világrekordot állított fel egy 48 éves nő Négy évet készült rá. Edzője még ennél is durvábban csinálja.
Meglepő tények a burgonyafélékről Már önmagában az is meglepő információ lehet, hogy a burgonyafélék családjába nemcsak az egyes krumplifajták tartoznak, hanem olyan zöldségek is, mint a paradicsom, a paprika vagy a padlizsán. Sőt, ide soroljuk a dohányt, a petúniát és a nadragulyát... ...
Sok évtizedes álom volt a Magyar Nemzeti Bank A századelőn késhegyre menő viták mentek a magyar jegybankról.
Legalább a hétvégén szép idő lesz Nyugaton már pénteken napsütés várható, de az ország többi részén még borongós időre kell számítani.

Top hírek:
Elkezdődött az EP-választás Hollandiában és Nagy-Britanniában A hollandok 26 EP-képviselői helyről döntenek, míg a britek 73-ról.
Sírás lesz a vége? Tippeljen velünk az EP-választás eredményére! Mekkorát nyer a Fidesz? Bejut a Momentum és az LMP? A szocialistáké vagy a Jobbiké lesz a második hely? Tippeljen velünk az európai parlamenti választás eredményére.
A patkánybotrány után itt a csótány-gate Összeér a fővárosi patkánykrízis és a közigazgatási dolgozók problémája: a kormányhivatali létszámhiány miatt fél éve ellenőrizetlen az irtás.
Facebook-fóbia, lakosságcsere, Orbán a szántóföldön Rákapcsoltak a pártok a kampányra, ha 1 perc alatt akar tájékozódni a mai hírekről, katt!
Hogyan látnak minket az itt élő hollandok? Régóta itt élő hollandokat kérdeztünk arról, hogy milyennek látnak minket és az itt népszerű dolgokat. Szeretik a magyar vidéket és gasztronómiát, de van, ami fura és van ami sok nekik.
Egy bv-s dandártábornokot és egy civilt is kihallgattak VV Fanni ügyében Rács mögött marad a gyilkossággal gyanúsított B. László