NAGYON fontos FENYEGETÉSRE hívta fel a figyelmet a köztévé nőnap alkalmából

Mozognak már olyan erők a világban, amelyek el akarják érni, hogy ne csak nők szülhessenek.

2019. március 14. 21:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Csak az a kérdés, mennyivel nyer a Fidesz Orbán állítólag 60 százalékos Fidesz-arányt tűzött ki célként, amely nem is elérhetetlen vasárnap. Az ellenzéki kampányt megint beárnyékolta a versengés. Milyen magyarázkodási verseny következik a választás után? Kampányelemzés.
Emilia Clarke azért utasította vissza a Szürke ötven árnyalata főszerepét, mert meztelenkedni kellett benne Elege volt, hogy csak meztelenkedős szerepeket kap a Trónok harca után.
Bolsonaro kapott egy fricskát az orrára A brazil képviselőház érvénytelenítette az elnök egyik intézkedését, győztek az őslakosok. Egyelőre.
Aki elszokik a munkától, abból nem lehet többé semmi, csak képviselő Mit takar a magyar jegybank valódi arca? Milyen mélyre jut még Palkovics miniszter az akadémiai vitában? Mit akart elérni az osztrák alkancellár, és mit remélhet még Orbán? Írások az Élet és Irodalom legújabb számából.
Raikkönen még mindig nem jegyezte meg a Racing Point nevét Parc Fermé: Raikkönen még mindig nem jegyezte meg a Racing Point nevét
Kaszkadőrt temetett maga alá a traktor Csak segíteni akart egy bajba jutott, sárban elakadt sírkövesen János, de jólelkűségével a saját halálos ítéletét írta alá. A lovasoktató férfira saját traktorja dőlt a temető mocsarában.

Irán nem enged Trumpnak, szembeszáll a nyomással Rosszabb a helyzet, mint az irak-iráni háború alatt, az amerikai katonai fenyegetésre válaszol Teherán.

Top hírek:
Elkezdődött az EP-választás Hollandiában és Nagy-Britanniában A hollandok 26 EP-képviselői helyről döntenek, míg a britek 73-ról.
Sírás lesz a vége? Tippeljen velünk az EP-választás eredményére! Mekkorát nyer a Fidesz? Bejut a Momentum és az LMP? A szocialistáké vagy a Jobbiké lesz a második hely? Tippeljen velünk az európai parlamenti választás eredményére.
A patkánybotrány után itt a csótány-gate Összeér a fővárosi patkánykrízis és a közigazgatási dolgozók problémája: a kormányhivatali létszámhiány miatt fél éve ellenőrizetlen az irtás.
Facebook-fóbia, lakosságcsere, Orbán a szántóföldön Rákapcsoltak a pártok a kampányra, ha 1 perc alatt akar tájékozódni a mai hírekről, katt!
Egy bv-s dandártábornokot és egy civilt is kihallgattak VV Fanni ügyében Rács mögött marad a gyilkossággal gyanúsított B. László
Áder János nem beszél a fontos dolgokról, de a sapkájával azért üzen