Súlyos kritikákat fogalmaz meg az USA a magyar helyzetről

Megkaptuk a bizonyítványt, itt az amerikai külügyminisztérium éves jelentése.

2019. március 14. 22:02

A cikk folytatása...Friss hírek
Pócs János kínos videójáról érdeklődtek, a polgármester le akarta tiltani az újságírókat
EMNP - Csomortányi Istvánt választották a párt elnökévé A politikai folytonosságot képviselő Csomortányi Istvánt választotta az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) elnökévé a párt országos küldöttgyűlése szombaton Nagyváradon - közölte az MTI-vel a párt sajtóosztályának képviselője
Ha Roland hitt volna a mesékben, talán sosem lett volna baja a rendőrséggel De racionalistaként és sapkatulajdonosként is kellett neki az a hajvágógép.
Diplomáciai csúcsüzem Budapesten Politikusok, volt államfők és miniszterek látogattak ma a magyar fővárosba és tárgyaltak a magyar miniszterelnökkel.
159 ezer nyertes szelvény lett az ötös lottón
Elloptak egy bombát Vértesszőlősön Kihívták a tűzszerészeket egy szántóföldön heverő robbanótesthez, de mire a szakemberek kiértek, ellopták azt.

Top hírek:
Tűzparancsot kaptak a szombati tüntetésre a katonák Franciaországban Szombaton ismét utcára vonulnak a sárga mellényesek. Párizsban. A középületeket katonák védik majd, akik tűzparancsot kaptak – írta a Politco
Van valami kísérteties az egészben Több mint háromezer embernek kellett elhagynia az otthonát Budafokon amiatt, hogy két világháborús amerikai bombát emelnek ki a tűzszerészek a Dunából. Megnéztük a kiürítést.
Orbán úgy dönthetett a Fidesz önkéntes felfüggesztésről, hogy nem volt felhatalmazása A jelek szerint a Fideszben semmilyen formális döntés nem született arról, hogy a párt "önkéntesen" felfüggeszti tagságát az Európai Néppártban, ez ugyanakkor ellentétes lehet a párt alapszabályával írta meg a Népszava.
A demográfusokat is megdöbbentették az új hazai csecsemőhalálozási adatok A fejlődő orvostudomány már-már felülírja a biológiai törvényeket, de a társadalom "vastörvényei" ellen nemigen van ellenszere.
Csak óvatosan a DNS-alapú családfa-kutatókkal! Túl sok mindent árulhat el rólunk és másokról is a DNS-ünk, az adatvédelmi hatóság óvatosságra int.
Élvezze ki a jó időt, hétfőn újabb lehűlés jön Keddre 10 fokot esik vissza a hőmérséklet.