Lecserélték a kukaholding igazgatóságát

Egy volt államtitkár és több egykori fideszes próbálja megoldani a szemétkáoszt.

2019. március 15. 6:37

A cikk folytatása...Friss hírek
Két hegymászó is meghalt a Mount Everest csúcsán feltorlódott tömegben Egy indiai és egy amerikai áldozata van a hegycsúcsánál kialakult forgalmi dugónak.
Új motort gyárt az Opel szentgotthárdi gyára Jelenleg is nagy ütemben zajlanak Szentgotthárdon az előkészületek a gyártó- és szerelősorokon az új háromhengeres 1,2 literes turbó benzines motor gyártására, amely az év végén kezdődik - közölte az...
Csak az a kérdés, mennyivel nyer a Fidesz Orbán állítólag 60 százalékos Fidesz-arányt tűzött ki célként, amely nem is elérhetetlen vasárnap. Az ellenzéki kampányt megint beárnyékolta a versengés. Milyen magyarázkodási verseny következik a választás után? Kampányelemzés.
Emilia Clarke azért utasította vissza a Szürke ötven árnyalata főszerepét, mert meztelenkedni kellett benne Elege volt, hogy csak meztelenkedős szerepeket kap a Trónok harca után.
Bolsonaro kapott egy fricskát az orrára A brazil képviselőház érvénytelenítette az elnök egyik intézkedését, győztek az őslakosok. Egyelőre.
Pénteki sport: eldől az aranycipő sorsa Már Monaco utcáit szelik Formula autók.

Top hírek:
Elkezdődött az EP-választás Hollandiában és Nagy-Britanniában A hollandok 26 EP-képviselői helyről döntenek, míg a britek 73-ról.
Sírás lesz a vége? Tippeljen velünk az EP-választás eredményére! Mekkorát nyer a Fidesz? Bejut a Momentum és az LMP? A szocialistáké vagy a Jobbiké lesz a második hely? Tippeljen velünk az európai parlamenti választás eredményére.
A patkánybotrány után itt a csótány-gate Összeér a fővárosi patkánykrízis és a közigazgatási dolgozók problémája: a kormányhivatali létszámhiány miatt fél éve ellenőrizetlen az irtás.
Facebook-fóbia, lakosságcsere, Orbán a szántóföldön Rákapcsoltak a pártok a kampányra, ha 1 perc alatt akar tájékozódni a mai hírekről, katt!
Egy bv-s dandártábornokot és egy civilt is kihallgattak VV Fanni ügyében Rács mögött marad a gyilkossággal gyanúsított B. László
Áder János nem beszél a fontos dolgokról, de a sapkájával azért üzen