Miért és hogyan növeli a zsírpárnákat a stressz? Ha megérted, könnyebb küzdeni ellene

Az éjszakai stressz okozza a legkomolyabb gondot.

2019. március 15. 6:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Csak semmi pánik (Teljes film) - Visszanézhető: 2019.03.30 Ötvös Csöpi, a legendás nyomozó két ügyben utazik a Balatonhoz. Egyrészt, hogy a bűnbanda elől megszerezze a második világháborúban lelőtt repülőgép vízbe zuhant értékes rakományát, másrészt, hogy megnyerje a Kék szalag vitorlásversenyt.
Te próbáltad már? Ezt teszi a kávé a szemöldököddel Mutatjuk, mi történik, ha kávét teszel a szemöldöködre.
Ízletes kalandozás Latin-Amerikában - 16. epizód Kanadai gasztronómiai-sorozat
David Tutera: Fátylat rá! - hétköznap 16.55 Ajánló - David Tutera: Fátylat rá! hétköznap délutánonként a FEM3-on!
Kedvenceink kedvencei - hétköznap 14.45 Ajánló - Kevdenceink kedvencei hétköznap délutánonként a Zenebutikon!
Kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait! Ön mellé állt a szerencse?

Top hírek:
Lindával csajozott be Szerednyey Béla A színész elmondása szerint sosem volt egy amorózó típus, de a Linda első része után nem győzött a nők közül válogatni.
Kapa, kasza, fakanál - I. 2. rész A sorozat házigazdája, Hugh Fearnley-Whittingstall furcsa figura. Egyszer csak úgy dönt, hogy elege van a városból, és a vidéki életet választja. De ki hinné, hogy ez a változás mennyi kalanddal jár, mennyi mindent kell a háziállatokról és a kertészkedésről, növénytermesztésről megtanulni. És mennyi titka, fortélya van a főzőcskézésnek.
Váratlan lánykérés az edzőteremben - Titok az ara előtt is, hol lesz az esküvője Barátnőként emelgette a súlyokat, az edzés végén viszont már menyasszonyként nyújtotta le izmait Vitaszek Henrietta. A kutyakozmetikusként dolgozó tatabányai nő együtt kezdett el bemelegíteni edzőként dolgozó párjával, Somhegyi Attilával, csak akkor még a lány nem sejtette, hogy Attila éppen másra melegít.
Csecsemőgyilkosság: Két babával is végzett Kinga! Rossz útra tértem írta a kegyetlen nő Döbbenetes fordulat: újabb csecsemőgyilkossággal gyanúsítják azt a sárkeresztúri nőt, aki múlt szombaton megfojtotta egészségesen született kislányát.
Első fotók a budafoki egytonnás világháborús bombák kiemeléséről A bombák helyétől számított egy kilométer sugarú körön belül lakóknak és az ott dolgozóknak el kellett hagyniuk a városrészt. Ezer ember dolgozik az egytonnás bombák biztonságos kiemelésén.
Rókusfalvy Pál: Most a lányom támogat Hosszú idő után tér vissza a televíziózáshoz Rókusfalvy Pál. A sikeres borásznak ugyan nem hiányzott a képernyő, de nagyon élvezi, hogy lányával, Lilivel együtt dolgozhat.