Megint mélyebben kell a zsebünkbe nyúlnunk a benzinkutaknál

A Mol bruttó 2 forinttal emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken, a gázolajé nem változott.

2019. március 15. 9:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Pakisztáni diákok kaphatnak ösztöndíjat, ha orvosnak tanulnak Pakisztán egészségügyi miniszterének ajánlotta fel az magyar nagykövet, hogy ötszáz diáknak ösztöndíjat biztosítanak, főként, ha orvosnak, ápolónak tanulnak Magyarországon.
Kiosztott egy bókot Orbán Viktornak a volt francia elnök A francia elnök szerint Európa még sosem volt ennyire megosztott. Ugyanakkor szerinte az Orbán-kormány tiszteletet érdemel.
Egymillió ember demonstrált Londonban Hatalmas tömeg követelt újabb népszavazást a Brexitről, a szervezők szerint egymillió ember vonult utcára.
Lázár János megint nekiment multiknak A képviselő szerint szemetet zúdítanak Magyarországra a nyugati élelmiszergyártók, ezért lassan, de biztosan mindent megtesznek, hogy ez megszűnjön.
Három okból nem vágták még ki Orbánt a Néppártból, sőt az EU-ból A német köztévé szatirikus hírműsora megfejtette, miért nem zárták még ki a Fideszt a Néppártból, sőt Magyarországot az EU-ból: Mercedes, BMW, Audi.
Friss! Az Ötöslottó nyerőszámai a 12. héten Na, vajon lett új magyar milliárdos?...

Top hírek:
Tejár botrány: Kedden tüntetnek a tejtermelők Kedden a Penny Market alsónémedi központja előtt tüntetnek a tejtermelők az áruházban árult olcsó tej miatt. A terméktanács bejelentést tett a hatóságokhoz is. A tejtermelők szerint még Szlovákiában is drágábban árulják az üzletláncban most akciósan árult tejet.
Ezeknek az anyáknak sokáig él majd a gyereke: el sem hiszed, min múlik Nem a multivitaminon......
Új program kell: túl sokan halnak meg Magyarországon A kedvezőtlen demográfiai folyamatok megállításához, de még csak érdemi mérsékléséhez sem elegendő pusztán a születések számának növelését célzó családpolitika, elengedhetetlen a halálozási ráta...
Róma beelőzte az Orbán-kormányt a kínai úton Olaszország csatlakozott Kína új Selyemút-programjához.
A Fed szilárdan laza de ezzel kockáztat is A piaci várakozásoknak megfelelően az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed márciusi ülésén és az azt követő sajtótájékoztatón kitartott szilárdan laza (az alacsony kamatok felé hajló, galamblelkű) üzenetei mellett. Ám ezzel azt kockáztatja, hogy kevés mozgástere marad a manőverezésre. Anna Stupnytska, a Fidelity International közgazdászának írása.
Akkorát szakított egyetlen magyar bank, mint a többi együttvéve Kiváló éve volt tavaly a magyar bankrendszernek, különösen a legnagyobb szereplőnek: az OTP hozta tavaly a szektor 648 milliárd forintos adózás utáni nyereségének csaknem a felét. Magyarország 9...