Életet mentett az ajándék füstjelző

A tűzoltóktól ajándékba kapott füstérzékelő mentette meg egy kislány életét Takácsiban. Mindössze két és fél héttel ezelőtt kapták a jelzőt, a katasztrófavédelem az elmúlt hónapokban több rászoruló családnak adott füstérzékelőt. A kislány egyedül volt otthon, begyújtott, aztán elaludt, a sípoló hangra ébredt.

2019. március 17. 19:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Döbbenet, mit teszünk az online rendelt ruhákkal, mielőtt visszaküldjük őket Durva, mire jöttek rá egy vizsgálat során.
Őrült, vicces és csodás kalapcsodák a királynő lóversenyéről Idén is elképesztő fejdíszekben mulatoztak az angol arisztokrácia hölgyei
45 percig melegítette a mikróban a vacsorát, aztán beperelte az áruházat, mert megégette az étel a száját Az Angliában élő Kylie Jarman feltehetőleg soha életében nem használt mikrohullámú sütőt, így történhetett meg vele a különös incidens. A 20 éves norfolki lány ugyanis egy félig elkészített ételt vásárolt az egyik áruházban, majd hazaérve betette a vacsoráját több mint háromnegyed órára a mikróba, ahogyan ő azt a használati utasításban olvasta.
Luxus ízek: Ezek voltak az elmúlt 100 év legdrágább ételei Nem a békacomb a legfurcsább.
Csoda: a hároméves már a vízfelszínen lebegett, amikor hős idegenek utána vetették magukat - videó Egy kínai kisvárost kettészelő folyóban egy gyermeket látott meg lebegni a víz tetején egy csapatnyi ember 2019. június 13-án. A kislány édesanyja kétségbeesve kiabált a partról segítségét, mert ő nem tudott úszni. Két férfi azonnal a mozdulatlan utóbb kiderült hároméves gyermek után ugrott, és kihúzta őt a partra.
Diana hercegnő unokahúga megint álomszép volt A lóversenyről az előkelőség sem hiányozhatott

Top hírek:
Ki nem találod, mi volt Majka foglalkozása, mielőtt híres lett - Az esti műsorban vallotta be Majka a Bezár a bazár! forgatásán mondta el, mivel foglalkozott, mielőtt befutott volna.
Kényelmes nyári cipők, amikben nem fog fájni a lábad - Nőies, divatos darabok 10 ezer forint alatt Olyan vékony, nyári lábbeliket mutatunk, melyekben akár az egész várost bejárhatod sebek és lábfájdalom nélkül.
A metróból vitték el a mentők Zana Józsefet A mozgólépcsőről zúgott le a nyolcvan­éves művész, aki nem sokáig bírta a bezártságot, saját felelôsségére hazament a kórházból.
Katalin hercegné átlátszó csipkeruhában - Ő volt a legszebb Ascotban Álomszép ruhát viselt Ascotban a cambridge-i hercegné.
Idáig titkolta: Eljegyezték Dancs Annamarit Karácsonykor került sor a lánykérésre.
Friss fotón a 61 éves Michelle Pfeiffer - Elámulsz, hogy néz ki most a színésznő Michelle Pfeiffer legalább húsz évet letagadhatna a korából.