Moldova György: Ami most megy, csak kitöréssel végződhet

Az író szerint jó vége nem lehet a mostani folyamatoknak.

2019. március 21. 8:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Káosz az uniós jelöltállításban Pánik lett úrrá Németországon az uniós csúcspozíciók kiosztásával kapcsolatban. Míg Annegret Kramp-Karrenbauer és Angela Merkel politikai érvekkel akarja meggyőzni a csúcsjelöltekről hallani sem akaró Emmanuel Macront, az uniópártok európai parlamenti delegációvezetője az „antinémet” jelzőt vágta a francia elnök fejéhez.
Ötven migránst tartóztattak föl Csongrád megyében Három csoportban összesen ötven migránst tartóztattak föl a rendőrök szerdára virradóra Csongrád megyében, közülük négy afgán férfit egy szerb embercsempész szállított az M5-ös autópályán - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t
Kerpel-Fronius: Az előválasztás nehezebb, mint közösen legyőzni Tarlóst Szerinte viszont elképzelhető még az is, hogy ő nyeri az előválasztást.
Rajmund kölyökkutyákat lopott, majd eladta A kunmadarasi férfi a nyitott kapun át surrant be az udvarra.
Közjogi kamu az előválasztás A fővárosiak 97 és fél százalékát egyáltalán nem érdekli az előválasztásnak nevezett kutyakomédia, tehát nagyon úgy tűnik, kár volt az egészet megrendezni.
Azzal fenyegetőzött egy 63 éves férfi, hogy épületeket fog felrobbantani Bosszúból. Négyszer hívta névtelenül a 112-t.

Top hírek:
Éjjel lebontották és elhordták a kétfarkúak buszmegállóját Szombathelyen A helyi Fidesz nem örült az építménynek, amit már eleve Felcsútról vittek át.
Megnyitják a nagyközönség előtt az erdélyi Degenfeld-kastélyt Először nyitják meg a nagyközönség előtt az erdélyi Kutyfalván levő Degenfeld-kastélyt, ahol szombaton egész napos családi rendezvényt tartanak - írta kedden a Krónika című erdélyi napilap
Ön szerint ki nyeri az előválasztást? Szavazzon! Bátran elmondhatja véleményét, azt, hogy pontosan hányan szavaztak a jelöltekre, a szavazás lezárulta után, szerda délután hozzuk nyilvánosságra.
Bíróság mondta ki, hogy a kormánymédia valótlant állított az Auróráról Nem tudta bizonyítani a helyről cikket író két lap, hogy drogozás folyt az Auróra Közösségi Házban, és a bezáratást kérelmező kérvényről sem írtak igazat az elsőfokú ítélet szerint.
Nem adja fel a Kétfarkú: visszaépítik az éjjel lebontott buszmegállót A környékbeliek is segítenek a visszaállításban.
Pénz, pénz, pénz… Lényeg a lényeg: Magyarország 2020. évi központi költségvetésének kiadási főösszege: 21 791 743,4 millió forint, bevételi főösszege: 21 424 733,3 millió forint, tervezett hiánya: 367 010,1 millió forint.