Ott dolgoztak, ahol a Rolling Stones és Frank Sinatra is

Az Ivan & The Parazol egy legendás Los Angeles-i stúdióban rögzítette legújabb albumát, amit a Stenken lehet először hallani.

2019. március 21. 15:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

22 év után végre tisztázták a gigasláger jogait A Bittersweet Symphony egy Rolling Stones-dal alapján készült, azóta Mick Jagger és Keith Richards kapta érte a pénzt. Egészen mostanáig.

Már be is jelentette észak-amerikai turnéja új időpontjait a Rolling Stones Mick Jagger belehúzott a gyógyulással.
Ma 21 éve, hogy meghalt az amerikai bálvány, Frank Sinatra - Ezt te sem tudtad róla A világhírű énekes és színész 1998 május 14-én hunyt el.
Támogatás nélkül bizonyos zenekarok megszűnnének ebben a rendszerben A Szabó Benedek és a Galaxisok két tagja volt a vendégünk a Stenk Podcastben, ahol többek között a vidéki koncerthelyzet kilátástalanságáról, és az állami támogatások helyzetéről is beszélgettünk.
Exkluzív! Keanu Reeves, Halley Berry és sok-sok sztár mesélt nekünk a Joh Wick 3. részéről A Los Angeles-i premieren jártunk
E3 2019 - ezekkel készül a Ubisoft A kiadó röviden megmutatta, hogy mikre számíthatunk a Los Angeles-i expón tőle. Persze azért még nem mindent...

Jack Black egy játékkardal futkározott Los Angeles-ben a Trónok harca főcímzenéjét énekelve Megünnepelte kellőképpen a finálét.
Nagy dobásra készülhet a Netflix Hogy pontosan mivel készülnek, még nem ismert, de biztos, hogy a Netflix is ott lesz a júniusi Los Angeles-i E3, azaz a legnagyobb videojátékos show résztvevői között.
Megvan, kinek kell gatyába rázni LeBron Jamest és a Lakerst? A Los Angeles Lakers hiába szerződtette a szupersztár LeBron Jamest, már megint lemaradt a rájátszásról.
Egy szál alsóban, hatalmas tetkókat villantva fotózták le a Transformers-filmek sztárját Igencsak érdekes szerelésben fotózták le a 32 éves színészt: Shia LaBeouf ugyanis egy szál boxerben, zokniban és tornacipőben mászkált Los Angeles utcáin - remélhetően csak az otthona környékén.  A...
Valóságos fegyverarzenál került elő egy Los Angeles-i luxusvillából Még nem hozták nyilvánosságra, hogy ki a ház lakója.
Krúbi teljesen felforgatja a magyar hiphopot Majka óriási hisztit csapott miatta, miközben megosztja a magyar rapzenei közeget is. Krúbi a Stenk Podcast legújabb adásában.