Ott dolgoztak, ahol a Rolling Stones és Frank Sinatra is

Az Ivan & The Parazol egy legendás Los Angeles-i stúdióban rögzítette legújabb albumát, amit a Stenken lehet először hallani.

2019. március 21. 15:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sabina Zenekar: Rolling Stones Száj Nézd meg a Sabina Zenekar produkcióját, amit a FEM3 Caféban adtak elő!

Sikeres volt Mick Jagger szívműtétje A Rolling Stones a műtét miatt halasztotta el a turnéját. A frontember jól van, lábadozik.
Mick Jagger reméli, hogy szívműtétje után még a nyáron visszatérhet a színpadra Szívbillentyűcsere miatt halasztotta el észak-amerikai turnéját Mick Jagger és zenekara, a Rolling Stones. A Drudge Report szerint a legendás együttes 75 éves frontemberén még ezen a héten New Yorkban...
Szívműtétet hajtanak végre Mick Jaggeren A szívbillentyűcsere miatt elhalasztotta az észak-amerikai turnéját a Rolling Stones.
Mick Jagger betegsége miatt elhalasztja turnéját a Rolling Stones Sajnálom a történtek miatt az amerikai és kanadai rajongókat, írta Jagger.
Világhírű stúdióban vette fel új lemezét az Ivan & The Parazol A zenekar egészen Amerikáig ment legújabb lemeze elkészítéséhet! A felvételek abban a stúdióban készültek, ahol annak idején felvették Michael Jackson Thrillerjét, valamint Frank Sinatra My ...

Nincs ennél menőbb: Rolling Stones és NASA a Springfield legújabb pólókollekciójában Sose megy ki a divatból
Amerikába jöttem, mesterségem címere: rock and roll Az Ivan & The Parazol zenekarral az amerikai stúdiózásról, a hazai állapotokról és arról beszélgettünk, miért haragudnak Krúbira és miért Sixxre az Indexből. Stenk Podcast.
2,5 millió dollárnyi sminket loptak a Youtube egyik legjobban kereső sztárjától Jefree Star szerint Los Angeles-i raktárából még piacra sem dobott termékeket is elloptak a tolvajok.
A Vice 1,87 millió dollárt fizet kárpótlásul, amiért a női alkalmazottaknak kevesebbet fizetett, mint a férfiaknak A médiacég egy Los Angeles-i bíróságon csendben megállapodott, miután tagadta, hogy lenne különbség a bérek között nemek alapján.
Egy magyar zenekar, akiknek sikerülhet betörni Kínába A Stenk Podcast legújabb adásában az idén 10 éves Bohemian Betyars mesél arról, milyenek voltak a kezdetek Miskolcon, hogyan kell Ázsiában turnézni, és hogy ők most inkább punkok, vagy népzenészek.
Íme Los Angeles legszebb orosz női Van olyan, hogy Miss Russian LA és Miss Russian USA is, megmutatjuk őket, mert most volt a Los Angeles-i orosz nők szépségversenye!