Rókusfalvy Pál: Most a lányom támogat

Hosszú idő után tér vissza a televíziózáshoz Rókusfalvy Pál. A sikeres borásznak ugyan nem hiányzott a képernyő, de nagyon élvezi, hogy lányával, Lilivel együtt dolgozhat.

2019. március 23. 8:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rókusfalvy Pál: Gyerekeim viszik tovább a két énemet Húsz év után tér vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál, akinek az életét három szóban lehet jellemezni: család, bor, média.

A legendás magyar műsorvezető 20 év után újra tévézik A lányával közös műsort kapott Rókusfalvy Pál a Családi kör című műsort vezeti lányával, Rókusfalvy Lilivel.

Friss hírek
Egy évre elég ruhája van az andocsi Szűz Máriának A Szent Anya már rengeteg ember életében hozott változást, a hívők pedig mindezt úgy hálálják meg, hogy csodaszép ruhákkal lepik meg. Évszázadok óta érkeznek a zarándokok, hogy a szoborhoz imádkozzanak.
A legjobb kirándulóhelyek gyerekkel húsvéthétfőre, Budapesten és közelében Április 22-ére akkor is ajánljuk a következő programokat, ha a kicsi hamar elunja magát a természetben.
Emlékszel a Dallas Lucy-jére? A 60 éves Charlene Tilton így néz ki most Charlene Tilton fantasztikusan néz ki.
Napi horoszkóp: Gazdagodhat a Skorpió - 2019.04.22. Elbűvölő a Szűz. Napi horoszkóp!
Ma 60 éves Falusi Mariann - Elámulsz, hogyan nézett ki fiatalon Falusi Mariann születésnapja alkalmából megmutatjuk, milyen volt karrierje kezdetén a sztár.
Csökkentik a gyulladást, és rendbe teszik a bélflórát: 3 egyszerű dolog a belek egészségéért Az emésztőrendszer központi szerepet játszik egészségünkben, ezért nem vehető félvállról a bélflóra épsége.

Rókusfalvy Pál a lányával együtt tér vissza a tévébe Egy régi klasszikus műsorral ráadásul.
Váltságdíj - április 13., szombat, 21.00 Ajánló - Szereplők: Mel Gibson, Rene Russo, Gary Sinise, Delroy Lindo, Lili Taylor, Liev Schreiber, Brawley Nolte
Így eddz otthon babával! Szülés után a legtöbb nőnek problémát jelent mind a kikapcsolódás, mind a testmozgás. A FEM3 Caféban Gregori Dóra és kislánya Lili megmutatta, milyen gyakorlatokat végezhetünk kisbabával otthon i...

Top hírek:
Mezőörsi baleset: még súlyos állapotban van a kismama Még mindig kórházban van a mezőörsi baleset sérült kismamája, akin a baleset után azonnal császármetszést hajtottak végre. A helybeliek egy emberként szurkolnak az asszony felépüléséért.  Mint arról a Bors is írt, csütörtökön Mezőörs és Kerékteleki között ütközött frontálisan két kocsi. Egy Peugeot nyugdíjas vezetője ugyanis előzni kezdett, de menet közben már látta, hogy nem tudja befejezni a manővert, így elrántotta a kormányt, egyenesen egy Skodának.
10 aranyos húsvéti vicc, aminél mókásabbat már nem hallasz idén Ha unod már a nyuszikás, répatortás vicceket, nézd meg ezeket!
Sajtos, medvehagymás falatok vajas tésztából: az utolsó pillanatban is elkészítheted Használd ki, hogy könnyen beszerezheted a medvehagymát! Isteni falatokat készíthetsz belőle, és még 30 perc sem kell hozzá.
Tehetségeket keresnek a Sztárban Sztárba Eddig celebek verseneztek, viszont az új évad már Talent Show lesz.
Budapest nevezetességei inspirálták a világ egyik legnépszerűbb társasjátékát Te szeretsz társasozni?
Gyerekkorában agyoncsúfolták - Ma az ország egyik legszebb műsorvezetője Mádai Vivien ma már szereti magán azt, amiért régen csúfolták.