Rókusfalvy Pál: Most a lányom támogat

Hosszú idő után tér vissza a televíziózáshoz Rókusfalvy Pál. A sikeres borásznak ugyan nem hiányzott a képernyő, de nagyon élvezi, hogy lányával, Lilivel együtt dolgozhat.

2019. március 23. 8:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Sprouse ikrek szépséges barátnői: Palvin Barbi és Lili Reinhart végre együtt A modellről és a színésznőről elkészült az első közös fotó.

Csisztu Zsuzsa és kolléganője is támadja az egyik leghíresebb magyar Youtube-sztárt Csisztu Zsuzsa a Reggeliben osztotta ki Farkas Timit mellműtéte miatt, Kiss Lili Youtube-sztár pedig egy videóval szállt be. Per néz ki a dologból.
Elképesztően fiatal, programozik és vív Názer Lili Most pedig nagyon keményen készül a budapesti Maccabi Európa Játékokra.

Palvin Barbara ˝sógornőjével˝ pózolt a CFDA gálán! És micsoda frizurája van! Palvin Barbi és Lili Reinhart összefutottak a CFDA gálán
Vége - Ezért szakított Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili Fél év után véget ért a románc.
Szakított egymással Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili Eltűntek a közös fotók az olimpiai bajnok és az énekesnő Instáiról, a szakítást közleményben erősítették meg.
Szakított Péterffy Lili és Liu Shaolin Sándor? Az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó oldaláról eltűntek a közös képek, de az X-Faktorban feltűnt énekesnő oldalán lévő fotókon sincs megjelölve a sportoló. Egyelőre mindkét fél hallgat.