Egy pók miatt szenvedett súlyos autóbalesetet

Egy meg nem nevezett New York-i nőn a legrosszabb pillanatban uralkodott el az arachnofóbia. A helyi rendőrkapitányság Facebook-oldalán írta meg a szokatlan történetet, miszerint a nő vezetés közben megpillantott gépjárművében egy pókot, ami olyannyira elvonta a figyelmét, hogy totálkárosra törte az autót.

2019. április 12. 14:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Hudson folyóba végzett kényszerleszállást egy helikopter A New York-i balesetet a pilóta is megúszta. Hajók vontatták ki a gépet.

Valamit gyorsan tisztázzunk, nehogy összekeveredjen a fejekben, van Washington (ami jó) és New York (ami rossz) A hiperaktív Szijjártó Péter túl gyors tempót diktál a Fidesz-szavazóknak.
Magasabb fizetést és mentális segítséget ígér moderátorainak a Facebook A kiszervezett partnereiknek is több pénzt fognak adni, kárpótlásul az eddigi helyzetért.
Olasz fake news oldalakat törölt a Facebook 23 álhírterjesztő profilnak lett vége. Többségük az olasz kormánypártokat támogatta.
A Facebook vezetője üdvözölte a francia kezdeményezést a gyűlöletbeszéddel kapcsolatban Az internetes gyűlöletbeszéd elleni küzdelemről folytatott megbeszéléseket pénteken Párizsban Emmanuel Macron francia elnök és Mark Zuckerberg, a Facebook elnök-vezérigazgatója. A francia elnöki palot...
Feldarabolná a Facebook-ot az egykori társtársalapító Chris Hughes csütörtökön közzétett írásában a Facebook feldarabolása mellett foglalt állást.

Nyilvános vitára hívta Trócsányi Lászlót Tóth Bertalan Ezt szerdán jelentette be Facebook-oldalán az MSZPP listavezetője.
Gravitációs hullám dúlt New Yorkban Jelentős mínuszban álltak a New York-i tőzsde irányadó indexei.
OMSZ: több hegyen havazott Több hegyen néhány centiméteres hóréteg alakult ki a havazás miatt - írta Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn
Sikerült levetetni egy Fidesz-hirdetést a Facebookról A Debrecen sem marad néma nevű Facebook-oldalról szombaton jelentették a Fidesz hazugnak és félrevezetőnek tartott EP-kampányát, és vasárnap a közösségi oldal válaszolt is: eltávolították a hirdetést...
New York és Párizs is a magyar mintát követi Világszerte street fooddal népszerűsítik a lóversenyeket
A német szélsőjobb megszállta a németországi közösségi oldalakat Míg az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű szélsőjobboldali párt a választók 11-15 százalékának támogatására számíthat, a Facebook közösségi oldalon megosztott, pártpolitikai tartalmú posztok 85 sz...