Vas megye fővárosa? Kanizsa!

A Mi Vidékünk projekt következő állomása Vas megye. Kíváncsiak voltunk, mit tudnak róla a fővárosban élők és kiderült, hogy szinte semmit.

2019. április 12. 14:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Donald Trump meglátogatja az angol királynőt Elfogadta a meghívást, három napig lesz II. Erzsébet vendége.
Beomlott egy bánya Mianmarban, több tucatnyian rekedtek a romok alatt A tartomány képviselője szerint nincs rá esély, hogy megmentsék őket.
Edzőváltás a Wolfsburgnál Csere-bere, a Wolfsburg most a kilencedik helyen áll.
Koponyazúzódása lett a Dürer kertbeli koncerten meglökött rajongónak Hetekbe telhet, mire biztossá válik, hogy nem történt maradandó agyi sérülése.
Katy Perry új frizurát villantott És milyen jól áll neki!
Mészáros Lőrincék a tervezettnél 7 milliárd forinttal drágábban építenek árapasztót a Tiszára Megcsúszott.

Katonakutya-temető, kivifarm és egyéb rejtélyek nyomában A Hol a Pénz legújabb adásában az Index Mi Vidékünk projektjét vezető újságíróival beszélgettünk arról, hogy milyen csodákat lehet találni Zala megyében.

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Szijjártó: Juncker európai vezetőként megbukott A külügyminiszter megbukott vezetőnek nevezte Junckert.
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
15 éves Rómeó és Júlia musical az Arénában! Szereposztás és jegyek itt 2019. szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Rómeó és Júlia musical. A nagysikerű darabra már árulják a jegyeket. ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA! Ha nem akarsz lemaradni a musical szereposztásáról, akkor kövess minket a Facebookon, hiszen folyamatosan beszámolunk majd a fejleményekről.
Leninre emlékeztek Moszkvában