Nemzetközi síkon folytatódik a küzdelem a székelyföldi terrorvád ügyében

Az EP-választás után szeretnének mihamarabb egy közmeghallgatást Brüsszelben.

2019. április 12. 15:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Visszaállítják a lengyelek a Brüsszel által támadott adót Lengyelország visszaállítja az Európai Bizottság (EB) által 2016-ban megtámadott progresszív kereskedelmi adót az Európai Bíróság csütörtöki döntése nyomán

Orbán: Európában egy liberális maffia működik Reggeli interjújában azt is elismerte, hogy nem Brüsszel támadta meg a családtámogatást, hanem ők kértek vizsgálatot.
Újabb EP-képviselőről derült ki, hogy trükközik a költségtérítésekkel Brüsszeli szállására és kiadásaira vett fel pénzt holott Brüsszelben él.
Weber: Közelebb kell hozni Európát az emberekhez Az EPP listavezetője szerint nem szabad, hogy az állampolgárok azt érezzék, hogy Brüsszelben a fejük fölött dönt.
A kormány kiadta a bizonyítékot a brüsszeli támadásról, amiből kiderül, hogy nincs támadás Úgy tűnik, konszenzus alakult ki Brüsszel és a kormány között, maradhat úgy a babaváró támogatás, ahogy eredetileg tervezték.
Mike Pompeo az iráni fenyegetésről osztott meg információkat a NATO-val Szocsiba menet Brüsszelben is leszállt.

Hollik István szerint márpedig Brüsszel kifogásolta a babaváró támogatást És nem is hagyták jóvá azt.
Farkas Örs: A magyar családokkal szemben alkalmaz kettős mércét Brüsszel Annak ellenére, hogy a néhány hete Magyarországon elfogott Hasszán F-nél is találtak név nélküli bankkártyát.
Orbán Viktor: Magyarország a közép-európai együttműködés erősítésére fordítja az erejét Brüsszelben is olyan vezetőkre, képviselőkre van szükség, akik kiállnak a magyar, a román és a közép-európai érdekek mellett hangsúlyozta Orbán Viktor.
A nagy migránspara IV.: új ország a célkeresztben Hogyan alakult a migráció Európában? Mit tettek a tagállamok és Brüsszel a helyzet javításáért, és mi várható a jövőben? Sorozatunk mai részéből kiderül, miért lett Spanyolország a csempészek új célpo...
Brüsszel no-go zónájában rühességről tud a buszos szakszervezet Annyira katasztrofális a helyzet Brüsszel egyik no-go zónájában, hogy a buszok már nem is járnak arrafelé
Brüsszel szerint Juncker a legjobb európai vezető Az isiászos politikus nem bírta ki, hogy a díjátadó ceremónián ne szóljon oda Orbán Viktornak.