Egy ember meghalt, huszonketten pedig megsérültek egy angliai balesetben

Két autó és egy busz ütközött.

2019. április 14. 18:34

A cikk folytatása...Friss hírek
87 újabb robbanószerkezetet találtak a Srí Lanka-i főváros buszállomásán Colombóban vasárnap hat robbantás volt.
Úton elgázolt állatokból is főz családjának a spórolásbajnok anya Azért takarékoskodik, hogy főállású anya lehessen.
Nem sokkal a temetés után kiásták a koporsót az egyetemisták, de csak jót akartak Bizarr és mai szemmel elképzelhetetlen foglalkozásokat űztek egyesek: a hullaásástól a kopogtatóig széles volt a skála.
A háromfejű sárkány két fejjel is életveszélyes A Golden State Warriorsnál az is belefér, ha valamelyik sztárnak annyira nem megy.
Medvegyev esélyt lát az orosz-ukrán viszony javítására Az orosz kormányfő józanságot kívánt az új ukrán vezetésnek.
Street Fighter V: Arcade Edition - Jövő hétvégéig bárki kipróbálhatja (PC, PS4) Ha valakinek eddig még kimaradt volna a verekedős széria legutóbbi része, az most kipróbálhatja azt.

Top hírek:
A véres konfliktusok megállítását kérte a pápa Urbi et Orbi üzenetében Ferenc pápa együttérez a Srí Lanka-i áldozatokkal.
Békésen szerelte a családi parabolaantennát, amikor lelőtték nyílpuskával Éjszakai vadászok lehetnek a nem mindennapi wales-i eset elkövetői.
Játék nélkül is bajnok a PSG A párizsi csapat este kilenc órától már tét nélkül fogadhatja a Monacót.
Új elnöke lesz a Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének A Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének közgyűlése személyi kérdésekben döntött április 17-én olvasható az egyesület közleményében.
Folytatódik a veszélyeztetett növényfajok fennmaradását biztosító program a Pilisi Parkerdőben A botanikusok és erdészek közös célja, hogy a füvészkertbe telepített fajok stabil populációt hozzanak létre.
Kétszáz fölé emelkedett a halálos áldozatok száma Srí Lankán A halottak közt holland, kínai, török és portugál állampolgár is van.