Elon Musk robotjai játszi könnyedséggel bedarálták a világbajnok videojátékosokat

Csapatban még nem nagyon vetették be az OpenAI botjait, azonban most erre is sor került, a mesterséges intelligencia pedig pont azt tette, amit vártak tőle: alázott.

2019. április 15. 16:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megmaradt a Falcon Heavy középső rakétájának hajtóműve Sikeres landolás után az erős hullámok miatt a tengerbe zuhant, de Elon Musk szerint a hajtómű rendben lehet.

Itt a cégek listája, ahol a vezető 1000-szer több pénzt visz haza, mint a medián bér Warren Buffett közel hétszer annyit keresett tavaly, mint a Berkshire Hathawaynél kapható mediánbér, míg Elon Musk közel 41-ezerszer többet vitt haza mint egy medián Tesla-dolgozó - írja a Financial.....
Elon Musk botjai bedarálták a Dota 2 világbajnokot A világbajnokságon rendezett 1v1 alázás után most csapatban is simán győzött a mesterséges intelligencia a játék legjobbjai ellen.
Saját robottaxit adna a Model 3-tulajdonosok kezébe a Tesla Elon Musk végre elárulta, hogy miért építettek be egy rejtélyes kamerát a Model 3 autók utasterébe.

Videó: Kipróbálták a hajtóművet, amivel ember utazhat a Marsra Sikeresen tesztelte a SpaceX Elon Musk Csillaghajójának hajtóművét, a Raptort.
Elon Musk kiadott egy dalt, de inkább maradjon a Teslánál és a Space X-nél RIP Harambe.
Megkezdődtek Musk rakétatesztjei Megkezdődött Elon Musk rakétáinak tesztje a texasi Boca Chicában. A Tesla elektromos autó feltalálójának legújabb elképzelése, hogy űrhajókat küldjön a Marsra, ennek a kezdeti lépése pedig a rakétates...
Az oroszok feleannyiból felvisznek bárkit az űrbe, mint Elon Musk Legalábbis a Roszkoszmosz szerint sokkal jobban megéri a Szojuz a Crew Dragonnál. Nagyszabású Hold-programmal is készülnek.