Izgalmas Star Wars-játék jön, a filmekből ismert történetet viszi tovább

Bemutatkozott a Respawn Entertainment sok éve készülő Star Wars-játéka, amelynek főhőse egyike a 66-os parancsot túlélt jediknek.

2019. április 15. 19:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Star Wars - Sith Trooper néven jönnek az új, vörös páncélos rohamosztagosok A Disney bejelentette, hogy a Star Wars: Skywalker kora filmben szereplő Sith Trooperek is ott lesznek a jövő heti San Diego Comic-Conon.

Star Wars ház és algacipő: 5+1 fura dolog, ami a Forbes Kanye West-cikkéből derül ki A rapper a harmadik legtöbbet kereső celeb, ennek kapcsán a Forbes írt egy hosszú cikket róla. Elolvastuk, hogy neked már ne kelljen!
The Rise of Skywalker - szó lesz még Rey szüleiről Habár a Star Wars: The Last Jedi a maga módján választ adott arra a kérdésre, hogy kik lehetnek Rey szülei, úgy tűnik, a kilencedik epizódot rendező J.J. Abrams tartja magát a korábbi mondásához: ez a...
Álomszereposztással gyilkol a Star Wars rendezője
Bogarak a Star Wars-világból   További izgalmas illusztrációk Richard Wilkinson weboldalán és Instagramján
Muszlim származása miatt nem repülhetett a Zsivány Egyes színésze Riz Ahmed lekéste a Star Wars közönségtalálkozót, mert muszlim származása miatt nem engedték fel a repülőre.

Rey nem szerepel majd az új Star Wars-trilógiában Daisy Ridley nemrég a Buzzfeed AM to DM műsorának a vendége volt, ahol megerősítette, hogy a decemberben bemutatott Skywalker korában láthatjuk utoljára, mint Rey, a jövőben készülő trilógiákban ugyan...
A Star Wars sztárja, Daisy Ridley meglepően jól rappel Rey az új Star Wars-filmekből úgy eltolja Lil Kim szövegét, hogy csak lesel.
Star Wars: Skywalker kora - a japán cím is eltér az eredetitől, egyben új kérdéseket vet fel Akik a Skywalker kora alcím után vakargatni kezdték a fejüket, most talán még jobban össze fognak zavarodni.
26 perc a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel Az idei E3-on már belenézhettünk a Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetébe, az EA Playen levetített 13 perc azonban csak a teljes demó fele volt. Most végre mi is megnézhetjük a bemutató teljes, ki...
Star Wars: Battlefront II - Jönnek a droideka egységek A Where is those Droidekas? címet viselő DLC-hez a készítők egy fejlesztő naplót készítettek, ebben mutatják be, hogy mire számíthatunk az új bővítményben.
Luke Skywalker elmagdianyusosodik a Star Wars 9-ben