Izgalmas Star Wars-játék jön, a filmekből ismert történetet viszi tovább

Bemutatkozott a Respawn Entertainment sok éve készülő Star Wars-játéka, amelynek főhőse egyike a 66-os parancsot túlélt jediknek.

2019. április 15. 19:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Star Wars IX: The Rise of Skywalker - többet megtudhatunk majd Rey szüleiről A rendező, J.J. Abrams szerint van még mit mesélni a főhősnő múltjáról.

Már egy infografikán is végignézheted a teljes Star Wars: Egy új reményt Csak görgetned kell (mondjuk azt jó sokáig) és egy végtelenül hosszúnak tűnő infografika bemutatja neked a film teljes cselekményét.
Mi készül a Knights of the Old Republic kapcsán? A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy elárulta: készül egy Star Wars-projekt, amelynek köze van a méltán híres Knights of the Old Republic-játékokhoz. Arról egyelőre csak találgathatunk, hogy pontosan ...
Szinte biztos, hogy készül egy új LEGO Star Wars játék A Star Wars Celebrationön készült interjú közben szólta el magát Matthew Wood az új programot illetően.
Már készül az új LEGO Star Wars? Az új Star Wars-trilógia két epizódját még nem játékosították meg, így teljesen hihetőnek tűnik a hír, miszerint vadiúj LEGO Star Wars készül a Warner háza táján. Az egyik hangmérnök szólta el magát a...
Levetítették a The Mandalorian első előzetesét Nem hiányozhatott a Star Wars Celebrationről a The Mandalorian sem - le is vetítették az első teaserét, habár az élő streamen nem mutatták meg azt. A sorozat a Disney+ nyitócímeiként érkezik idén őssz...

Befutott a várva-várt Jedi: Fallen Order-előzetes Megérkezett a Respawn Entertainment kifejezetten történetmesélősnek szánt Star Wars-játékának, a Star Wars Jedi: Fallen Ordernek a bemutatkozó előzetese, amiben a játék főhősétől megtudjuk, hogy senki...
Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker - nem közvetlen az előző rész után járunk majd A messzi-messzi galaxisban is eltelt egy kis idő a két film között.
Star Wars Pinball - a teljes kollekció Nintendo Switchre költözik A hazai Zen Studios Star Wars flipperasztalait hamarosan elvihetjük magunkkal bárhova.
Star Wars: Episode IX - J.J. Abrams elsőre visszautasította a rendezést Az ébredő Erő rendezője nem akarta elvállalni a trilógia záró epizódját, mert úgy érezte, túl közel áll a szívéhez a projekt.
Új Star Wars-játék jön, az első kép máris nagyon sejtelmes lett Már nagyon készül a hétvégére az Electronic Arts, akkor leplezik le ugyanis vadonatúj Star Wars-játékukat, amihez most közzétettek egy aprócska kedvcsinálót.
Star Wars Jedi: Fallen Order - Amit eddig tudunk Április 13-án, vagyis most szombaton végre lehull a lepel a Respawn berkeiben készülő játékról.