444 mozi: Háborúban született, a hatalom szolgálatába állt

Itt a következő élő eseményünk! Bemutatjuk új videónkat a közmédiáról, a vetítés után pedig Veiszer Alindával beszélgetünk közszolgálatról és propagandáról.

2019. április 15. 20:02

A cikk folytatása...Friss hírek
A háromfejű sárkány két fejjel is életveszélyes A Golden State Warriorsnál az is belefér, ha valamelyik sztárnak annyira nem megy.
Medvegyev esélyt lát az orosz-ukrán viszony javítására Az orosz kormányfő józanságot kívánt az új ukrán vezetésnek.
Street Fighter V: Arcade Edition - Jövő hétvégéig bárki kipróbálhatja (PC, PS4) Ha valakinek eddig még kimaradt volna a verekedős széria legutóbbi része, az most kipróbálhatja azt.
A ljubljanai várkápolnában koncertezett a Papaver Cousins A magyar zenekar különleges fellépéséről koncertfilm készült, ami a Stenken látható először.
Komoly változtatást tesztel az Instagram, eltűnhetnek a lájkok Nem biztos, hogy a változás valaha publikus lesz, de ha igen, alapjaiban változtathatja meg a közösségi médiát.
Adele házassága három évig tartott, válik a férjétől Egyelőre az okok nem kerültek nyilvánosságra, de hatéves fiukat közösen szeretnék nevelni.

Top hírek:
A véres konfliktusok megállítását kérte a pápa Urbi et Orbi üzenetében Ferenc pápa együttérez a Srí Lanka-i áldozatokkal.
Békésen szerelte a családi parabolaantennát, amikor lelőtték nyílpuskával Éjszakai vadászok lehetnek a nem mindennapi wales-i eset elkövetői.
Játék nélkül is bajnok a PSG A párizsi csapat este kilenc órától már tét nélkül fogadhatja a Monacót.
Új elnöke lesz a Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének A Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének közgyűlése személyi kérdésekben döntött április 17-én olvasható az egyesület közleményében.
Folytatódik a veszélyeztetett növényfajok fennmaradását biztosító program a Pilisi Parkerdőben A botanikusok és erdészek közös célja, hogy a füvészkertbe telepített fajok stabil populációt hozzanak létre.
Kétszáz fölé emelkedett a halálos áldozatok száma Srí Lankán A halottak közt holland, kínai, török és portugál állampolgár is van.