Brenzovics: Az Európai Néppárt ítélje el Kelemen Hunor kitiltását Ukrajnából

Az ukrán határőrség április 6-án Kelemen Hunort 18 hónapra kitiltotta Ukrajnából.

2019. április 15. 20:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hír: Ujhelyi részletes válaszlevélben tette helyre Orbánék néppárti magyarázkodását Részletes válaszlevelet küldött az Európai Néppárt vezetőinek és a Fideszt vizsgáló néppárti Bölcsek Tanácsának az MSZP európai parlamenti képviselője.

Kelemen Hunor: Romániának ez az igazi arca Vandalizmusnak, barbárságnak nevezte az RMDSZ elnöke az úzvölgyi katonatemető erőszakos elfoglalását.
Újraválasztották Manfred Webert A bajor politikus marad az Európai Néppárt frakcióvezetője.
A Fidesz megszavazza Manfred Webert Azt támogatják, hogy ő maradjon az Európai Néppárt frakcióvezetője.
Egy valódi európai néppárt A következő hetekben sokan fogják hírbe hozni a magyarokat, kiválásukat és kizárásukat emlegetve. Elég ilyenkor arra gondolnunk, a győztesek lehetnek nyugodtak, s csak a vesztésre állók kapkodnak.
Kelemen Hunor: Támogatunk egy bizalmatlansági indítványt, ha van közös miniszterelnök-jelölt Egy sikeres bizalmatlansági indítvány után minden bizonnyal a Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke, Ludovic Orban alakíthatna kisebbségi kormányt.

Megüzenték az uniós vezetők: Weber próbálkozhat, de nincs sok esélye Az Európai Unió állam-és kormányfői nem mondták ki, hogy bojkottálják a csúcsjelölti rendszert, de azért megüzenték az Európai Parlamentnek, hogy a javaslatot márpedig ők teszik az Európai Bizottság ...
Szijjártó: Webert nem tudjuk támogatni, valaki más kell Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje tiszteletlenséggel viseltetett a magyar nép iránt fogalmazott a magyar külgazdasági és külügyminiszter az Euronewsnak adott interjúban.
Weber: Nem működünk együtt azokkal, akik szét akarják verni Európát Az Európai Néppárt vezetése győzelmet hirdetett, miután övék marad a legnagyobb frakció az új EP-ben is.
Merkel: Meg kell védeni az Unió alapértékeit A nacionalistákat és populistákat ostorozták az Európai Néppárt kampányzáró rendezvényén.
Bevándorlásellenes többségre van szükség A brüsszeli elit nem hisz semmiben, egyetlen hatalomtechnikai vezérelvük van csupán: többség minden áron — fogalmazott a Magyar Nemzetnek Varga Judit európai uniós kapcsolatokért felelős állam...
Kaczynski: az EU jövője azon múlik, hogy a Néppárt balra tolódik-e Az Európai Unió (EU) jövője azon múlik, hogy az európai parlamenti (EP) választás után a jelenleg legerősebb pártcsalád, az Európai Néppárt (EPP) balra tolódik-e, vagy a konzervatívok felé hajlik ...