Parkolási vita után baltával ütötték a kocsit, és székeket dobáltak be az udvarra

Szentendrén mondták fel az idegek a szolgálatot.

2019. április 15. 21:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Az ollózókirály robotember nem játszik többé Több gólt lőtt a Premier League-ben, mint Fernando Torres vagy Ronaldo, több gólpasszt adott, mint Paul Scholes. Mégsem ismerték el soha úgy, mint kellett volna. Pedig még humora is van. Visszavonult a futballklasszis Peter Crouch.
Orbán Viktor Oroszországban nyaral, megnézte a cári falut
Szabályosan vadászott a nőkre a Krétán meghalt tudósnő gyilkosa Egy litván nőt is üldözött a férfi a fehér autójával.
Kórház a pálmák alatt - 8. rész A kicsit hanyagul öltözködő és alkoholizáló Dr. Henrik Willing összebarátkozik a kis Robinnal és bevallja, egyedül csak a kisfiú képes őt távol tartani az italtól. Markus Wenger, a sztárügyvéd szélütést kap és életveszélyes állapotba kerül. Feleségét, Saraht a nehéz órákban Dr. Hoffman vigasztalja. A hölgy egyre gyakrabban keresi az orvos közelségét, aki viszont komolyan vergődik Sarah iránti érzése és az orvosi felelősség között.
Négybalkezes - Teljes film - Visszanézhető: 2019.07.27-ig Rendező: Francis Veber Szereplők: Pierre Richard, Gérard Depardieu, Jean Carmet
A 2027-es vizes vb-re Budapest a favorit Kazany is újra rendezni akar, az USA visszalépett.

Top hírek:
Bolsonaro a saját űrügynökségének sem hiszi el, hogy gyorsabban pusztítják az őserdőket, mióta ő az elnök Berendelte az intézmény vezetőjét.
Két atomerőműben is reaktorokat kellett leállítani Oroszországban Mindez egy héten belül történt.
Fölényes győzelemmel nyolc közé jutott a női vízilabda csapat A magyarok 17-6-ra verték Új-Zélandot, de hétfőn egy nagyobb falat következik az elődöntőbe jutásért.
Miként kell élni, hogy elérd a 100 éves kort?
A meddőség a férfiaknál is ugyanolyan esélyű, mint a nőknél A meddőség minden negyedik házaspárt érint Magyarországon mondta Ratkó Tünde szülésznő szombaton az M1-en.
6 km-es dugó volt az M7-esen a Balaton felé Martonvásárnál történt hármas karambol.