Taroltak a Trump botrányait feltáró írások a 2019-es Pulitzer-átadón

Kiemelten díjazták a Stoneman Douglas iskolában történt lövöldözést elemző cikkeket is.

2019. április 15. 23:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Notre-Dame: egymás után szólalnak meg a világ vezető politikusai Donald Trump szerint a Notre-Dame Franciaország és az egész európai kultúra jelképe.

Ivanka Trump Afrikában a nők munkavállalását népszerűsíti A programot az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Hivatala (USAID) finanszírozza.
Durva szépséghiba: Ezt a testrészét takargatja folyton Donald Trump felesége Még ő sem tökéletes.
Trump illegális bevándorlók elengedésével fenyegeti politikai ellenfelei városait Az elnök azt írta, komolyan gondolkozik rajta, hogy az illegális bevándorlókat azon városokban helyezzék el, amelyek nem működnek együtt bevándorlásellenes intézkedéseinek megvalósításában.
Trump folytatná a tárgyalásokat Észak-Koreával Engedményekre ugyanakkor nem hajlandó.
Trump: Netanjahu győzelmével jobb az esély a békére Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő valószínűsíthető választási győzelmével jobb az esély a békére - jelentette ki az amerikai elnök szerdán a Fehér Házban újságíróknak

Trump életveszélybe sodorta a kubai baseballozókat Obama könnyített az Amerikába igazolásukon, Trump az emberkereskedőkre bízza sorsukat.
Amerikai médiaértesülés: Donald Trump elmozdította a titkosszolgálat igazgatóját Randolph Alles helyére James Murrayt nevezik ki.
Fehér Ház: a demokraták soha nem jutnak hozzá Donald Tump adóbevallásához A demokraták soha nem jutnak hozzá Donald Trump elnök adóbevallásához - jelentette ki Mick Mulvaney, a Fehér Ház ügyvezető kabinetfőnöke vasárnap a Fox televíziónak adott interjújában
Trump azt mondja, nem olvasta el a Mueller-jelentést, de tudja, hogy tisztázta őt Az amerikai elnök már reggel twitterezni kezdett.
Trump titkos kódnyelvet fejlesztett ki, hogy a nyilvánosság előtt is üzenhessen ügyvédjének Ezt állítja Trump volt ügyvédje, aki szerint az elnök így szólt neki, hogy hazudjon a kongresszusnak.
Trump ultimátumot adott Mexikónak Lezárja a határt vagy vámot vet ki déli szomszédjára.