Spiegel: Orbán már tömeggyilkos is

2019. április 16. 0:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlásáról vitatkoznak Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban, ahol az igazságügyi bizottságban tartottak erről meghallgatást szerdán
Vegyesen alakult a forint árfolyama szerda este Vegyesen alakult a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben szerda este a reggeli szintekhez képest
Nem használhatja Szombathely nevét az ingyenes hetilap Visszavonta az engedélyt a közgyűlés, mert szerintük az uszító tartalom nem méltó a város nevéhez.
Itt a figyelmeztetés: viharos lesz a csütörtök is A zivatarok szerda éjszakára mérséklődnek, de teljesen legfeljebb csak rövid időre szűnnek meg. Csütörtök reggel, délelőtt még csak néhol, ezt követően azonban ismét sok helyen kell számítani zivatarokra, főként az ország keleti felében közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Kúria-Alkotmánybíróság 3-3: alaptörvény-ellenes a Fideszt elmarasztaló Kúria-végzés Hónapok óta tart a pingpong a Fidesz aláírásgyűjtésének ügyében.
Fideszes aláírásgyűjtés: még mindig nincs vége az Ab-Kúria-csatának Harmadszor semmisítette meg az Alkotmánybíróság a Kúria döntését az április 8-i fideszes aláírásgyűjtéssel kapcsolatban. Miközben a két csúcsszerv csatázik, még mindig nem tudni: félrevezették-e a választókat az aktivisták, akik az EP-jelöltek ajánlása mellett az Orbán Viktor politikáját támogató ívet is aláíratták.

Top hírek:
Őrült nők ketrece
Kedvencek temetője (gondolatok egy tüntetésről) Ez az a néhány tucat áttetsző, ektoplazma-szerű emberalak azok, akik az egész ellenzéket eláruló SZDSZ-ből megmaradtak. Ők a túlélők, akiket a mai napig kitart a vörös establishment pénz- és kapcsolathálója.
Újabb kritikus hangú leveleket ígért pártjának Szanyi Tibor Folytatja a levélírást Szanyi Tibor – ezt ígérte reggel a Kossuth Rádióban
81 ezer helyett 81 milliót utalt a főnöke, köszönte, felvette, felfüggesztettet kapott A nőnek börtönbe sem kellene mennie, az ügyészség fellebbezett.
Botokkal vertek meg két munkakutyát Szilvásváradon Az ügyészség azt szeretné elérni, hogy a két állatkínzót eltiltsák az állatkínzástól.
Átment az MTA-csonkító törvény a parlamenti bizottságon Ezzel megindul az eddig gyarapodó MTA csonkítástörténete, mondta el az Országgyűlés Kulturális Bizottsága előtt az akadémiai dolgozókat képviselő Lőrincz Viktor.