Csak BBQ-zni akartak, 13 millió eurós bírság lett a vége

Erdőtüzet okozott két olasz fiatal, de egyikük szerint ők csak bűnbakok.

2019. április 17. 16:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Lemondott a Gruevszki-féle lehallgatásokat vizsgáló különleges ügyész Az ellenzék támadásai nyomán ellehetetlenült Katica Janeva különleges ügyészségi vezető munkája, így lemondott hivataláról.
Megint a demokrata képviselőnőket támadta Trump Az amerikai elnök nem hogy bocsánatot nem kért tőlük, még rá is tett egy lapáttal.
Az emberiség 11 százaléka éhezik A helyzet harmadik egymást követő éve folyamatosan romlik.
Az EU szankciókkal sújtotta Törökországot a ciprusi próbafúrások miatt Az Európai Unió szankciókat vezet be Törökország ellen a Ciprus partjai mellett megkezdett "illegális" török próbafúrások miatt - döntöttek egynapos brüsszeli ülésükön az Európai Unió tagországainak külügyminiszterei hétfőn.
Olaszországban terjeszkedik a Huawei Milliárdos beruházással háromezer munkahelyet teremt Olaszországban a Huawei.
Három gyerek és egy nő halt meg egy vasúti átjáróban Franciaországban Egy óvodai kisegítő vitte autójában a három gyereket.

Top hírek:
Hazaárulás vádjával vettek őrizetbe egy tudóst Oroszországban Korábban a szovjet időkből származó műholdak ellen emelt szót.
Tovább terjedt az ebola Kongóban A halálos vírus elérte a kongói Goma városát.
Néhány év és indul az űrturizmus Július 20-án lesz 50 éve, hogy a NASA holdprogramja keretében az Apollo-11 útja során Neil Armstrong és Buzz Aldrin a Holdra léptek. Most, mindössze öt évtizeddel később, híres milliárdosok tucatjai támogatnak különböző projekteket, amelyek nemsokára lehetővé teszik ezt mindenki számára, aki - jóval több pénzért persze - hajlandó egy kicsit messzebbre menni, mint a helyi strand.
Markus Söder kiosztotta az SPD-t a von der Leyen körüli vita miatt Az Ursula von der Leyen személye körül a Németországot kormányzó nagykoalíción belül kialakult vita abszurd, a szociáldemokraták pedig lehetetlenül viselkednek - jelentette ki Markus Söder, a koalícióban konzervatív részről részt vevő bajor Keresztényszociális Unió (CSU) vezetője a ZDF német közszolgálati csatornának adott interjúban.
Brexit: civilek a no-deal ellen Bírósági úton akadályozná meg egy ismert civil aktivista, hogy a következő brit miniszterelnök a parlament beleszólása nélkül, rendezetlen módon léptethesse ki Nagy-Britanniát az Európai Unióból.
NATO-főtitkár: veszélyben forog Európa biztonsága Európa biztonsága forog kockán, miután Oroszország kilépett a közepes hatótávolságú nukleáris fegyverek leszereléséről szóló nemzetközi megállapodásból, az INF-szerződésből, és ha Moszkva nem enged, akkor ez kevesebb mint egy hónapon belül az egyezmény végét jelenti - figyelmeztet a Frankfurter Allgemeine Zeitung című német lap hétfői kiadásában megjelent írásában Jens Stoltenberg NATO-főtitkár.