Szlovákia: Kelet-Közép-Európa győzelme, hogy fel lehet lépni a kettős termékminőséggel szemben

A kettős élelmiszer- és termékminőség gyakorlatának problémájára még 2017-ben hívták fel az EU figyelmét.

2019. április 17. 18:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kövér László: Közép-Európa jelenti a keresztény és nemzeti alapon nyugvó Európa jövőjét Közép-Európa, azaz mi vagyunk Európa jövője hangsúlyozta Kövér László.

Magyar orvos ikerpár kutatja ikreken keresztül a betegségek eredetét Tárnoki Ádám és Tárnoki Dávid hozta létre az első magyar ikerregisztert, amely Kelet-Közép-Európa egyetlen ilyen jellegű tanulmánya.

Friss hírek
Szolgáltatási díjat akarnak a gyógyászati segédeszközök forgalmazói A Forgalmazók az Egészségért Szövetség elnöke szerint mintegy 1,1 milliárd forintot kellene a gyógyászati segédeszköz-szolgáltatási díj finanszírozására fordítani.
A Huawei után egy másik kínai céget is feketelistára rakhat Donald Trump Nem a Huawei az egyetlen szálka az amerikai kormányzat szemében a The New York Times friss információi szerint.
Már ezért is díjat szabnának a patikákban: örülhetnek a forgalmazók Szolgáltatási díjat remélnek a forgalmazók...
Aretha Franklin három végrendeletet is hátrahagyott A suol királynője 76 évesen tavaly augusztusban hunyt el hasnyálmirigyrák következtében.
Loic Nego mindent vitt
A McLaren teljesen felkészületlen volt Indianapolisban A wokingiak első embere elismeri, hogy az Indy 500 időmérőjén látott látványos buktájukat kizárólag maguknak köszönhetik, mivel eléggé felkészületlenül érkeztek az idei viadalra.

Putyin miatt fegyverkezik Közép-Európa, Orbán külön úton jár Közép-Európa katonai kiadásai nőttek a legnagyobbat 2018-ban, a Moszkva miatt érzett fenyegetettség okán. Oroszország eközben kevesebbet költött, Amerika viszont hosszú évek után újra többet. Tavaly ...
Varsó és Riga tart Moszkvától Oroszország jelenti a fő fenyegetést a Közép-Európa számára - jelentette ki Jacek Czaputowicz lengyel külügyminiszter, hangsúlyozva, hogy lett kollégájával, Edgars Rinkevicsszel egyetétettek ebben...

Top hírek:
Erődemonstrációnak kevés volt Toroczkai tüntetése, de a hangulat utána is feszült volt Kevesebb, mint 500 ember ment el a törökszentmiklósi tüntetésre, ahová több ellentüntető csoport is érkezett. A tüntetésnek fél 9-kor lett vége, a tüntetők nagy része együtt hagyta el a helyszínt, a romák lakta részt egy időre lezárta a rendőrség. Elterjedt, hogy néhány tüntető mégis a helyszínre megy, a hangulat fél 10 fele nyugodott meg.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraelilengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyelizraeli kapcsolatok, a legújabb botrány amiatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két ország közti vita évek óta tart, az alaphangot a 2018-ban életbe lépett lengyel holokauszttörvény határozza meg, és az utóbbi hetek varsói nacionalista tüntetései árnyalják.
Egy áldozat özvegye 276 millió dollárra perli a Boeinget A kereset szerint a repülőgépgyártó nem ismertette rendesen a 737 MAX 8 szoftvereit.
Ismét tudja fogadni a Mol, újra jön az olaj a Barátság vezetéken A Mol újra kész fogadni a kőolajat.
Egy fotós csaj száz menekült férfival a susnyásban A 2015-ös menekültválság és a folyamatos készenlét néha ijesztő, máskor abszurd helyzeteket produkált a határon. Íme néhány.