Ötvenháromezer ajánlást adott le a DK

Dobrev Klára elmondta, a sajtóhírek alapján ők adták le a legtöbb ajánlást.

2019. április 18. 12:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dobrev Klára: Az EU-nak kötelessége megvédeni polgárait a diktatórikus hatalomgyakorlástól A DK listavezetője elképzelhetőnek tartja, hogy az ide érkező uniós fejlesztési pénzeket ideiglenesen úgy osszák el, mintha Magyarország még a csatlakozásra várna. Interjú.

Dobrev Klára: Gyurcsány Ferencet nem viszem magammal Brüsszelbe A Demokratikus Koalíció tagsága felől érkezett a nyomás, hogy vezesse ő az EP-listát mondta Dobrev Klára a hvg.hu-nak adott interjúban. Részben azért indul, mert most komoly veszélyt lát arra, hogy ...
Dobrev Klára: Európa egyre erősebb és egységesebb lesz A DK EP-listájának vezetője szerint a folyamat megállíthatatlan.
Dobrev Klára: ha részei vagyunk egy erős Európának, akkor mi is erősek leszünk A Demokratikus Koalíció EP-listájának vezetője, képviselőjelölt ezt egy választási fórumon, Győrben. jelentette ki.
Fidesz: ha a "bevándorláspártiakon" múlik, Európa napjai meg vannak számlálva Ha Gyurcsányékon és a többi bevándorláspárti politikuson múlik, akkor Európa napjai meg vannak számlálva - reagált a Fidesz kedden az MTI-nek, Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-listave...
DK: Minél hamarabb be kell vezetni az eurót Magyarország képes lenne megfelelni az eurózónához csatlakozás feltételeinek Dobrev Klára szerint.

Az élet beletrollkodott Dobrev Klára címlapjába
Dobrev: Nem igaz, hogy az EU-n kívül is van élet Dobrev Klára az Európai Egyesült Államok létrehozása mellett érvelt a párt majálisán.
Dobrev Klára Európáról álmodik
Dobrev Klára szerint Czeglédy Csaba hősként viselkedett A milliárdos költségvetési csalással vádolt Czeglédy felkerült a DK európai parlamenti listájára.
A DK feljelenti Orbán Viktort, mert nem lesz egyéni nyugdíjszámla Dobrev Klára, a párt EP-listavezetője szerint több millió ember veszítette el a megtakarításait.
Dobrev Klára megvédte apja becsületét Pert nyert újra az Origo ellen.