Az Esőember rendezője oktatja a magyar filmeseket

Az Oscar-díjas Barry Levinson nálunk forgatja új filmjét, és közben tart egy mesterkurzust is.

2019. április 18. 14:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Múltidézés Cannes-ban: több mint félévszázad után újra együtt az Oscar-díjas szerelmesfilm szereplői Több mint öt évtized után újra összeálltak az Egy férfi és egy nő című francia filmdráma főszereplői. Jean-Louis Trintignant és Anouk Aimée 1966-ban szerepelt együtt a Claude Lelouch-rendezte filmben,...

Ovációval ünnepelték Lelouch több mint fél évszázados Oscar-díjas filmjének újabb folytatását Alig tíz nap alatt forgatták le a nosztalgikus hangvételű filmet.
A 79 éves Giorgio Moroder zenéire ropta a Sportaréna Giorgio Moroder olasz zeneszerz (k) koncertje a Papp László Budapest Sportarénában 2019. május 15-én.Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVABudapesten lépett fel a diszkó és az egyetemes popzenetörténet nag...
Az esküvőn még nem, de az eljegyzési partin már túl van Jennifer Lawrence Az Oscar-díjas színésznő és Cooke Maroney próbálják nem kiteregetni magánéletük részleteit, de erről a buliról most mégis lehet tudni ezt-azt.
Felicity Huffman bűnösnek vallja magát Amerika legnagyobb egyetemi korrupciós botrányában Akár négytől tíz hónapig terjedő börtönbüntetést is kaphat az Oscar-jelölt színésznő.
Hajdu Szabolcs: A függetlenség létkérdés, és hajlandó vagyok megfizetni az árát Két filmjével is eljutott az Oscar előszobájáig, a súlyos témák mindig eléje gurulnak. Családjával szerencsét próbált Amerikában, ahol megtapasztalta, mennyire fontosak a gyökerek. Itthon egy kudarc ...

Meghalt Alvin Sargent, a Pókember-filmek forgatókönyvírója A forgatókönyvíró, aki két Oscar-díjat is nyert és több Pókember-film munkálataiban is részt vett, 92 éves volt.
Enyedi Ildikó új filmje szerelmes levél minden tökéletlen férfihoz Az Oscar-jelölt rendező a francia világsztárral, Léa Seydoux-val forgatja A feleségem történetét.
Oscar Isaac is Budapesten sétálgat Jason Momoa társaságában.
Benedict Cumberbatch és a legfőbb szolgálólány Oscar-díjas rendezővel forgatnak A Zongoralecke rendezője, Jane Campion életében most először dolgozik férfi főszereplővel, és ettől nagyon lelkes.
De La Hoya Kovalevvel is összeengedné Canelot Oscar De La Hoya promóter szerint védence, Canelo Alvarez számára innentől a határ a csillagos ég, és simán el tudja képzelni őt a nagyközépsúly, vagy a félnehézsúly legjobbjai ellen is. A fiatal mexi...
A Bosszúállók: Végjáték rendezői szerint Robert Downey Jr. Oscart érdemelne Vasember 2008 óta szórakoztat minket a vásznon, az őt megformáló színész pedig legendává vált azóta. De vajon ez elég egy Oscar-díjhoz?