Fociakadémiát épít Mészáros Lőrinc cége 5,9 milliárdért

A nyugat-magyarországi utánpótlás-nevelést fogja szolgálni az új komplexum.

2019. április 18. 14:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Minden arannyá válik Mészáros Lőrinc kezei alatt: 1700 százalékos növekedés egy év alatt Egyetlen év alatt 1717 százalékkal nőtt a 4iG Nyrt üzleti eredménye, miután Mészáros Lőrinc köréhez került a cég. A tőzsdei árfolyam 19-szeresére emelkedett.

Mészáros Lőrinc lett az ország legnagyobb földesura A felcsúti nagybirtokos most már 38 ezer hektáron gazdálkodik, ezzel letaszította a trónról a maga 35 ezer hektárjával sokáig első Csányi Sándort.
Az amerikai nagykövet cáfolta, hogy Washington beutazási tilalmat fontolna Mészáros Lőrinc ellen David Cornstein szerint az Amerikai Egyesült Államok nem fenyeget embereket szankciókkal.
Hír: Milliomosokká tehetné az EU egyik legszegényebb településének lakóit Mészáros Lőrinc Ha szétosztaná vagyonát a nemzet gázszerelője, a második leggazdagabb magyar, akkor minden egyes farkaslyuki lakos 170 millió forinttal gazdagodhatna - számolta ki Ujhelyi István, aki a magukat az EU...
Mészáros Lőrinc vagyona kétszer akkora, mint az angol királynőé Vagyonrekordot döntöttek a brit szupergazdagok.
Mészáros Lőrinc cégbirodalma hirtelen tovább hízott Mészáros Lőrinc jellemzően valamelyik érdekeltéségben álló társaság alá szokta betolni az újonnan felvásárolt cégeket, éppen ezért is volt némileg meglepetés, amikor pár hónappal ezelőtt az egykori Si...

Nem bírta ki az esőt a focipálya, amit Mészáros Lőrinc veje 1,1 milliárdért újított fel Az első ütem áprilisra valósult meg, épp csak játszani nem lehet a frissen átadott pályákon.
Szerdán már a harmadik tendert nyeri Mészáros Lőrinc 4iG-je Múlt héten egy, most szerdán még három, a legutóbbi 4 milliárd forintos.
Megmentőként érkezett Mészáros embere, de csak a baj lett több 2017-ben teljesen váratlanul azzal a céllal bukkant fel Mészáros Lőrinc ügyvédje a Postás Sportegyesületnél, hogy a régóta húzódó problémákat megoldja. Pedig már mentőövet jelentő kormányhatározat is ...
Ha előfizet a kormánypárti lapra, nyaralást nyerhet Mészáros Lőrinc hoteljába A közpénzekkel kitömött lap egy hétvégét ajánl egy közpénzekkel kitömött vállalkozó, közpénzekkel megtámogatott szállodájában.
Hol a pénz? #11 Túlnőtte magát a Mészáros-birodalom? A Hol a Pénz? legújabb adásában azt mutatjuk be, hogy lett Mészáros Lőrinc neve fizetőeszköz és hogy milyen egyedülálló módon működik a körülötte kialakult cégbirodalom.
Hír: A fideszesek gazdagodnak, a dolgozók megélni se tudnak Tóth Bertalan egri fórumán arról beszélt, a megélhetésükért dolgozó magyarok, akik nem tudják kifizetni hó végén számláikat, semmit sem tapasztalnak a kormány sikerpropagandájából. Azt viszont látják...