A rendőrség keres egy férfit, aki megmentett egy 15 éves fiút, akit Pécsen többen megtámadtak

Szemtanúkat is keresnek.

2019. április 18. 15:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vidékizéssel vádolta Szélt Rétvári, de azt nem mondta meg, hova költözik Természettudományi Múzeum A képviselőnő egyébként Pécsen született, a múzeummal meg nem tudni, mi lesz.

Jeges ruhával hűtik a beteget, míg operál az izzadó orvos - Pécsen és Ajkán is 30 fok van a műtőkben Hiába kérik a vezetőséget évek óta a kórházak munkatársai, a fertőzésveszély ellenére sem foglalkoznak a klíma-kérdéssel. (Belföld)
Orseolo Péter király eredeti sírhelyét találhatták meg Pécsen Minden valószínűség szerint előkerült Orseolo Péter király eredeti sírhelye a pécsi székesegyház altemplomában az elmúlt hónapokban zajló régészeti feltárás során - jelentették be az ásatás vezetői a ...
Orseolo Péter király eredeti sírhelyét találhatták meg a Pécsen De a csontok már nem voltak ott.
Jövőre Pécsen is lesz Pride Szeretnének egy élményekben gazdag, programokban dús, és emberekből sokféle" eseménysorozatot létrehozni.
Elő a puskákkal: elejét veszik a bajnak Pécsen Meghosszabbítják a belterületi vadászatot Pécs Deindol nevű városrészében.

Alpaka született Pécsen  Alpakabébi született a Pécsi Állatkertben. Még nagyon félős, forgatásunkkor is csak szülei mögé bújva pihent. A látogatók imádják, és a gondozók is nagyon várták az érkezését, most először szüle...
Nincs ellenzéki összefogás Pécsett Miközben ellenzéki politikusok beszédeikben folyamatosan az összefogás fontosságát hangsúlyozzák, a valóságban egymással veszekednek és marakodnak. Erre most Pécs tökéletes példa: az LMP szeretett vol...
Európai kupaporondra lép a Pécs Története során először indul az Európa Kupában a Baranya megyei együttes.
Több mint egy évtizeden át lopta az áramot egy férfi Pécsen Egy idő után a gázzal is trükközni kezdett.
Lenyűgöző fényattrakciókat kínál a Zsolnay Fényfesztivál Pécsen A 4. Zsolnay Fényfesztivál június 27. és 30. között várja látogatóit.
Pécsen bővíti magyarországi gyártását a Thyssenkrupp A kormány támogatásával épít új üzemet.