A rendőrség keres egy férfit, aki megmentett egy 15 éves fiút, akit Pécsen többen megtámadtak

Szemtanúkat is keresnek.

2019. április 18. 15:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pécs zenei titkát most sem sikerült megfejteni A Pécsi Szál arra akart rájönni, miért olyan sikeresek a Pécsről származó zenekarok, de Szabó Simon kínos és nevetséges "oknyomozása" láttán csak szekunder szégyent érzünk.

Hófehér majom született a Pécsi Állatkertben: fotón a különleges kölyök Zászlós farkú kolobusz született Pécsen. A csöppségről imádni való fotók készültek.
Május 1. - Közös európai minimálbér bevezetését kezdeményezi az LMP A nemzetgazdaságok teljesítőképességével arányos, közös európai minimálbér bevezetését és közös szociális minimum kialakítását kezdeményezi az LMP - mondta Demeter Márta, az ellenzéki párt társeln...
Őrző-védő cégpiramist üzemeltető bűnszervezet bukott le Pécsen Az akcióban először a két legveszélyesebb gyanúsítottat fogták el a NAV kommandósai.
A szomszédja mentett ki egy várandós nőt az égő házából Pécsen A szomszédok szerint a tévé robbanhatott fel a teljesen kiégett házban.

A nevelőszülők jövőt adnak a gyermekeknek Pécsen folytatódott az Emmi országjáró sorozata.
Pénteki sport: Sopron-DVTK, Pécs-MTK Rangadót játszik a Barcelona.
Mellár Tamás egyesülete nem támogatja az ötpárti ellenzéki listát Pécsen Ezért minden körzetben saját jelölteket készülnek indítani az ellenzéki összefogással szemben.
Bazinagy hímes tojást kapott Pécs
Felborult egy autó Pécs mellett, egy ember meghalt Ketten megsérültek.