Két gyerek is súlyosan megégett, miután felrobbant mellettük egy purhabos flakon

Tuzséron történt a tragédia, az idősebb fiút életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopter szállította Budapestre.

2019. április 20. 9:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megint Budapestre jön a Tudományos Világfórum Novemberben.

Autómegosztó szolgáltatást indított a DriveNow Budapesten Megérkezett a harmadik autómegosztó szolgáltatás Budapestre.
Egyre több indiai és ukrán jön Budapestre A fővárosban az első negyedévben stagnáló vendégforgalom mellett nőtt a kereskedelmi szálláshelyek bevétele a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ elemzése szerint. Budapesten stabilizálódni.....
Dr. Lee Durrell Magyarországon! Budapestre érkezik szeptemberben Dr. Lee Durrell, az eseményről május 13-án tartanak sajtótájékoztatót a szervezők.
Timmermans elfogadta a felkérést, hogy leüljön Orbánnal vitázni Az európai szocialisták csúcsjelöltje jövő szombaton jön Budapestre, az Euronews szervezné meg a vitát.
Könyvet ad ki a börtön elől Budapestre menekült Nikola Gruevszki A volt macedón miniszterelnök a nemzetközi tőkeáramlás hatásairól elmélkedik majd a szkopjei könyvfesztiválra tervezett könyvében.

Hszianból, Csunkingból és Sencsenből indulhatnak repülőjáratok Budapestre A kínai légügyi hatóság már rájuk bólintott, a többi már a légitársaságok feladata. A Budapest Airport 300 ezer Kínából érkező látogatóra számít idén.
Vietnámból jött, külföldön dolgozott, visszahúzta a szíve Magyarországra Ngoc Nguyen Quang, azaz Nándi nyolcéves volt, amikor 1992-ben szüleivel Magyarországra költöztek. Tökéletesen megtanult magyarul. Informatikus volt Spanyolországban, aztán a napsütötte tengerparti vár...
Bőrnadrágban kampányoló oroszbarát keményvonalassal is találkája van ma Orbánnak Az osztrák alkancellár Budapestre hozta egyik pártbelijét, a kemény beszólásairól is hírhedt Harald Vilimskyt.
Cicciolina hazaköltözne Budapestre, de csak miután beperelte az olasz parlamentet Már azt is tudja, hol lakna Budapesten.
Az MSZP programot dolgoz ki a magyarországi orosz befolyásolás ellen A szocialisták bírálták a Nemzetközi Beruházási Bank Budapestre költözését.
Újra Budapesten jártak az UNESCO világörökség-ellenőrei és ledöbbentek Sokkolta az UNESCO világörökség központjának vezetőit a magyar kormány eljárása, amellyel megpróbálta megakadályozni, hogy a szervezet Budapestre érkező ellenőrei a világörökségi helyszíneken zajló é...