Megérkezett a Huawei Y5 2019 is

A Lite-nak keresztelt Android Go készülék testvérmodellje is bemutatkozott, reméljük komolyabb teljesítménnyel, mint a tavalyi kiadás.

2019. április 24. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Itt a Huawei Y5, a kínai gyártó újabb olcsó és belépő szintű telefonja Nem túl erős, cserébe legalább elegáns készülék.

Idén is lesz P20 Lite A tavalyi csúcsmodell Lite variánsa olyan népszerű volt, hogy a Huawei róla nevezi el az új középkategóriás megoldást.
Bemutatkozott a Honor 20 Lite Az új csúcsszéria előfutáraként mutatták be a legkisebb és legolcsóbb változatot, tripla hátlapi kamera, 32 megapixeles szelfik és 128 GB tárhely fémjelzi a Lite-ot.

Snapdragon 710-et kaphat a Mi A3 Lite A normál változat jó eséllyel Snapdragon 730-cal érkezik, viszont az olcsóbb változatnak sem kell majd szégyenkeznie.
Huawei P30: olcsóbb húsnak nem feltétlenül híg a leve Van annyira profi a Pro, mint amennyire könnyített a Lite? Megnéztük, van-e annyi különbség tudásban a Huawei P30 széria darabjai között, mint az árukban.
Huawei P30 Lite - éles a kontraszt Középkategóriás szintre is érkezett egy P30, és bár az árcímke erős, a stílusos külső és jól ismert, biztos alapok meghozhatják a sikert.