Megérkezett a Huawei Y5 2019 is

A Lite-nak keresztelt Android Go készülék testvérmodellje is bemutatkozott, reméljük komolyabb teljesítménnyel, mint a tavalyi kiadás.

2019. április 24. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A buli, ahol a leglátványosabb a naplemente És ahol mindenki a telefonját nyomkodja. Egy Huawei P30 Lite-tal örökítettuk meg, ahogy az Andrássy úti 360 Bar panorámája mindenkiből előcsalta az önjelölt partifotóst.

Megvan a Luigi's Mansion 3 megjelenési dátuma? Ezúttal az Amazon mexikói részlege szivárogtatott. Érdemes egyelőre pletykaként kezelni a dolgot, de ha hihetünk a híreknek, akkor Luigi kísérteties kalandja nem sokkal a Switch Lite megjelenése után ...
Ha híd van, akkor bulizunk Az A38 veszett hajósbulija után nem tudtunk elszakadni a víztől. Bulikörkép a Lánchíd és a Szabadság-híd környékéről, egy Huawei P30 Lite kameralencséin keresztul.

Idén biztosan nem kap ráncfelvarrást a Switch Most, hogy a Nintendo Switch Lite bemutatkozott, adja magát a kérdés, hogy megkaphatjuk-e idén a Switch korábban szintén pletykált "Pro-kiadását" is. A Nintendo of America elnöke, Doug Bowser lehűtött...
A Nintendo bejelentette új, hordozható minikonzolját Érkezik az új Nintendo Switch Lite.
Hozzáférést kapott a Honor 20 az Android Q -hoz Bejelentették, hogy a Honor 20, a Honor Lite, és a Honor 20 Pro készülékeken az új tizes Android fog futni.
Újabb Navi-alapú Radeon videokártyák közelednek Egy linuxos driverkódban bukkantak fel a Navi 12, 14, 21, Lite variánsok. A Radeon RX 5800 lehet a GeForce RTX 2080 ellenfele.