FE: Párizsi zűrzavar, Frijns győzelmével

Robin Frijns diadalmaskodott a kaotikusra sikeredett Párizs ePrix-n, ezzel ő lett a Formula-E szezonjának a nyolcadik győztese a nyolcadik versenyen. Ez volt a sorozat első esős futama.

2019. április 28. 13:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Salvini bíborosként érkezett Washingtonba, pápaként távozhat onnan Párizs-Berlin-Brüsszel tengelytől eltérő európai uniós politikát, valamint kiemelt kapcsolatot szorgalmazott Washington és Róma között Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes az amerikai főváros...

Zűrös lesz az FE új versenynaptára Egészen biztos, hogy bonyodalmakat fog okozni a Formula-E 2019/2020-as versenynaptára, amely a korábbi ígéretekkel ellentétben háromszor is ütközik a WEC programjaival. Budapest még nem kapott helyet.
Svájcot ütheti ki a városligeti Formula-E-verseny Új részletek derültek ki a tervezett Budapest ePrixről: már a következő hónapokban eldőlhet, lesz-e verseny a fővárosban a helyszínek közül a Városliget tűnik fő esélyesnek.
Tilos lesz elektromos rollereket a járdán hagyni Párizsban Anne Hidalgo, Párizs főpolgármestere csütörtökön bejelentette, hogy tilos lesz az elektromos meghajtású rollereket a járdán hagyni, és a szolgáltatókat arra kéri az önkormányzat, hogy korlátozzák az u...
Párizs most veszíti el a korábbi nagyhatalmi helyzetét Az Európai Unió (EU) aktuális kérdéseiben a francia és a német uniós hatalmi súlypontok megváltozása mellett a Macron- és a Merkel-kormányzatokat sújtó válsághelyzetek miatt nincs jelenleg meg az eu...
Pestre hozná a Formula-E-t Jean Todt Az FIA-elnök szívesen látná a villany-F1-et a főváros utcáin.

Hazánk folytatni akarja a Forma-1-es részvételt A magyar kormány szándéka, hogy a versenysport területén erősítse részvételét, meg kívánja hosszabbítani a Forma-1 lejáró licencét, és lehetőséget lát arra, hogy helyet adjon az újgenerációs, Form...
Irakban elítélt francia terroristák miatt aggódik Párizs A külügyminiszter hangsúlyozta, hogy nem fogadják vissza az Iszlám Államhoz csatlakozott állampolgáraikat.
Formula-E: Di Grassi nyerte a Berlin ePrix-t A brazil pilóta lett a 2018/19-es Formula-E szezon második duplázója: a sorozat tavalyelőtti bajnoka Mexikóváros után állhatott ismét a dobogó legfelső fokára Berlinben.
Stollár Fanny felfedezi Párizs szépségeit Ellátogat a Notre-Dame-hoz és a kedvenc párizsi éttermébe is Stollár Fanny, aki egyesben ugyan már búcsúzott, de párosban szeretne eredményes lenni a francia Grand Slam-tornán, a Roland Garroson.
Párizs és Berlin gesztusokat kért Moszkvától Kelet-Ukrajna ügyében Elérkezettnek látják a pillanatot a konfliktus rendezésére.
Párizs és Velence helyett: 8 szívmelengetően romantikus város Európában Romantikus úti célt keresel? Íme, néhány európai város akár egy hosszú hétvégére.