Mi jön a tavaszi Windows 10 után?

A Microsoft a betekintő program résztvevőinek kiadta a következő frissítés tesztváltozatát.

2019. április 30. 19:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jó hírek a PC-piacról Váratlanul közel 5 százalékkal nőttek a darabszám szerinti PC-eladások a második negyedévben a Windows 7-ről való áttérésnek és az Intel-processzorok nagyobb számának köszönhetően.

Game over: féltucatnyi játékot tesz elérhetetlenné a Microsoft Game over, pontosabban "internet games over": a Microsoft letiltja játékait a Windows ME-t, Windows XP-t és Windows 7-et futtató gépekről.
Microsoft: Súlyos hiba lépett fel a Windows 10-ben Ötvenmillió ember lehet érintett.
Meglepte egy aprósággal a Microsoft a Stranger Things rajongóit Nem új Windows-verziót készített, egész másról szól a Microsoft különös akciója, amelybe akkor kezdtek bele, mielőtt a Netflix egyik népszerű sorozatának új évada adásba került.
Őrült ötletet villantott a készülő Windows 10 A jövő tavaszi nagy funkciófrissítés betekintő változatában a zárolási képernyő keresési lehetőséggel bővült. Mert csak.
Akik legjobban imádják a Windows 10-et A PC-s játékosok körében elsöprő a rendszer népszerűsége: a Steam játékplatformon a részaránya már elérte a 70 százalékot!

Ha Windows-t használ, ez a vírus könnyen leszedheti a pénzét Új titkosító zsarolóvírust azonosítottak a Kaspersky szakemberei. A Sodin névre keresztelt kártevő egy közelmúltban felfedezett nulladik-napi Windows-sérülékenység kiaknázásával szerez magas szintű jo...
Megtorpant a Windows 10 Lehet, hogy a nyár és a hőség az oka, de a felhasználók nem nagyon akarnak áttérni a Windows 10-re, márpedig vészesen közeleg a Windows 7 nyugdíjba vonulásának ideje.
Javításokra és a teljesítményre fókuszál az őszi Windows 10 frissítés Először beszélt a valamikor ősszel, 19H2 jelölés érkező Windows 10 frissítésről a Microsoft.
Muszáj frissíteni a Windowst! Nem egészen 5 hónap múlva, november 12-én a nem Enterprise licensszel bíró Windows 10 1803-as (2018 októberi frissítésével) vagy annál korábbi verziójával rendelkező felhasználóknak frissíteniük kell ...
Itt az óriási nyári szoftver-akció! Windows 10 és Office árak a padlón: még a megszokott kedvezményeknél is olcsóbban vásárolhatsz a nyári akcióban.
Így tiltsd le az USB-meghajtókat a Windows 10-ben Ha szeretnéd, elővigyázatosságból letilthatod az USB-meghajtókat a Windows 10-es PC-den.