Az MNEB első szezonjának győztesétől is tanulhatsz a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián

Már elérhető a májusi órarned, ráadásul ezen a pénteken CS:GO nyílt nap is lesz!

2019. április 30. 20:37

A cikk folytatása...Friss hírek
Megkezdődött a Steam nyári vására A tavalyi intergalaktikus kalandozások után idén egy corgikkal, teknősökkel, nyulakkal, malacokkal és kakadukkal megrendezett Grand Prix és persze több ezer akciós játék várja a játékosokat.
Balról előz az SK Hynix: itt az első 128 rétegű NAND Máris tömeggyártásban az SK Hynix 128 rétegű 4D NAND-ja, amely több szempontból is kiemelkedőnek számít.
Lebuktatott pár készülő AMD APU-t az ASRock Az alaplapgyártó valószínűleg csak véletlenül árult el titkos részleteket
Jön a One Punch Man: A Hero Nobody Knows (PS4, XO, PC) A 3v3-as küzdelmekre kihegyezett játékban a sorozat szinte minden ismert karaktere felbukkan.
GreedFall - üdvözlet a járványok sújtotta Serene-ből Bemutatkozott a Focus Home Interactive és a Spiders Games legújabb RPG-jének központi helyszíne, Serene kikötővárosa, melynek egykor virágzó gazdaságát a járványok kilátástalan szegénységbe és pusztulásba taszították.
League of Legends - egy profi játékos véletlenül majdnem feladta a meccset JackeyLove és TheShy úgy fognak bevonulni az LPL történelmébe, mint a liga legnagyobb trolljai.

Top hírek:
26 perc a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel Az idei E3-on már belenézhettünk a Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetébe, az EA Playen levetített 13 perc azonban csak a teljes demó fele volt. Most végre mi is megnézhetjük a bemutató teljes, kibővített változatát.
Nagyon jó hír a Huawei-nek a Microsofttól és az Inteltől Továbbra is ellátja frissítésekkel mindkét cég a kínai gyártó számítógépeit.
Pókember: Idegenben - közel egy órával rövidebb lesz, mint a Bosszúállók: Végjáték Végre fény derült az új Pókember mozi hivatalos játékidejére. Az biztos, hogy nem lesz indokolatlanul elnyújtva a film.
Kaphatók a Chieftronic tápegységei A Chieftec játékosoknak szánt almárkája 550-től 1050 wattig kínál moduláris kábelezésű modelleket.
HTC Vive Cosmos részletek A következő hetekben a HTC állítólag friss részleteket oszt meg az idei Consumer Electronics Shown leleplezett HTC Vive Cosmosról, amiről egyelőre annyit lehetett tudni, hogy szélesebb réteg számára teszi majd elérhetővé a VR-élményt.
Dugig van hőcsővel az MSI GT76 gamerlaptopja A legtöbb 17,3 hüvelykes gamerlaptop maximum 3-4 hőcsövet használ a hűtéshez, de az MSI GT76-ban 11 darab van, ami tuning szempontjából kedvező.