Sosem látott fotókon a ma négyéves Sarolta hercegnőről. Mi elolvadtunk tőle!

Tündéri fotókkal köszöntötte a brit királyi család a negyedik szülinapját ünneplő Saroltát. Vilmos herceg és Katalin hercegné második gyermeke, egyetlen lánya ma töltötte be a negyedik életévét, ennek örömére, hagyomány a Kensington-palota oldalán új fotókat mutattak meg az édes kislányról, aki kiköpött apja, s már egész kiskora óta felfedezhetők benne II.

2019. május 2. 9:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pillangózni tanítja szerelmét Kovács Saci Újra ragyog a boldog- ságtól Kovács Sarolta, a Volán Fehérvár vb- gyôztes öttusázója, aki focista szerelmének köszönhetően újult erő- vel készül a szeptemberi hazai világbajnokságra.

Mikor kapja meg Sarolta hercegnő az első tiaráját? Itt a válasz!
Koós János özvegye közel 200 millióért árulja otthonát Dékány Sarolta azonban nem adja el akárkinek az ingatlat.
Cseh Katalin megtört: elismerte, volt már a Velencei-tónál
A fulladást és a gránátot is megúszta Janics Natasa egykori edzője 2008-ban a pekingi olimpia után Fábiánné Rozsnyói Katalin négyes kajakcsoportja fellázadt, és úgy döntött, másutt folytatja. A háromszoros olimpiai bajnok Janics Natasa például Kovács Lászlót választo...
Családbarát Magyarország Ahhoz, hogy Magyarország jól teljesítsen, erős gazdaságra van szükség - erről beszélt Novák Katalin. Szerinte fontos, hogy minél több magyar gyermek megszülethessen. Hozzátette, hogy a magyar fiatalok...

Szili Katalin: A sátoraljaújhelyi diaszpóratábor megjeleníti a nemzetpolitikát Szerinte eljutottunk oda, hogy az egész nemzet együtt gondolkodik.
Szili: A magyar közösségeknek maguknak kell megfogalmazniuk, milyen közösségi jogokat akarnak megteremteni Európa nem igazán akar foglalkozni az őshonos kisebbségek jogaival fogalmazott Szili Katalin.
Ilyen volt Katalin élete, mielőtt hercegné lett Ismerd meg egy kicsit jobban kedvenc royalodat!
Elnökválasztás: több magyar képviselő is hozzászólt az EP-vitához Deutsch Tamás, Győri Enikő, Cseh Katalin és Gyöngyösi Márton is kifejtette véleményét Strasbourgban.
Ezt nem gondoltuk volna: Velük érkezett Katalin hercegné Wimbledonba A hercegné egyik nap csajos napot tartott a hétvégén Wimbledonban.
Ó hát lehetséges lenne? Katalin hercegné melltartó nélkül jelent meg? Kedves olvasónk, mit gondol erről?