Sosem látott fotókon a ma négyéves Sarolta hercegnőről. Mi elolvadtunk tőle!

Tündéri fotókkal köszöntötte a brit királyi család a negyedik szülinapját ünneplő Saroltát. Vilmos herceg és Katalin hercegné második gyermeke, egyetlen lánya ma töltötte be a negyedik életévét, ennek örömére, hagyomány a Kensington-palota oldalán új fotókat mutattak meg az édes kislányról, aki kiköpött apja, s már egész kiskora óta felfedezhetők benne II.

2019. május 2. 9:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sarolta hercegkisasszony 4 éves, és szupercuki új fotóink vannak róla Elképesztően szép kislány

Zalatnay Sarolta nagy szerelme Komár László volt Meglepő a szakításuk oka Zalatnay Sarolta és Komár László három évig voltak együtt.
Koós János özvegye: Kilátástalan az életem a férjem nélkül Fájdalmas vallomást tett a Borsnak a gyászban megtört Dékány Sarolta, aki férje halála óta értelmetlennek tartja az életét. Az özvegyben a temetés óta gyerekei tartják a lelket.
Katalin nem rest bepiszkolni a kezét: így szedi a szemetet a hercegi pár - fotók Miközben Meghan Markle és Harry heceg épp kisfiuk első pillanatainak örülnek, a britek másik kedvenc hercegi párja, Katalin és Vilmos épp Észak-Walesben teszik a kötelességüket - többek közt a termész...
Harry és Meghan újszülöttjét ugyanolyan kendőbe csomagolták, mint Vilmos és Katalin gyerekeit A royal bébik már az első pillanattól kezdve a legjobb minőséget kapják.
Vilmos herceg és Katalin hercegné is nyilatkozott az új családtagjukról Vilmos viccesen köszöntötte testvérét egy bizonyos klubban.

Novák: A jelenlegi kormány évről évre bővíti a családtámogatásokat Idén már kétszer akkora összeget fordított a kormány családtámogatásra mint 2010-ben emelte ki a Novák Katalin.
Ő Katalin hercegné legfőbb kritikusa: Nem is gondolnád, ki cikizi a ruháit Pedig azt gondoltuk, imádják egymást.
Katalin hercegné a következő babát tervezi Úgy tűnik, nem szeretne megállni három gyereknél!
Charlotte hercegnő ma lett 4 éves Édesanyja, Katalin hercegné őt is fotózza szorgalmasan, íme a legújabb képek!
Óriási megtiszteltetés érte Katalin hercegnét Különleges ajándékot kapott a királynőtől.
Katalin hercegné lovagi keresztet kap A hercegné címe mellé Dame is lesz.