Epic Games Store - újabb játék ingyenes, kiderült, mi lesz a következő

A zseniális World of Goo-t mától két héten át bárki behúzhatja.

2019. május 2. 19:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Akciófigyelő: Három ingyen játék a hétvégére (PC) Humble Store-ban a Guacamelee! Super Turbo Championship Editiont kapjuk meg, Epic Games Store-ban a Stories Untoldot, míg uPlay-en a Steep lehet a miénk örökre.

Epic Games Store - még több játékot kapunk ingyen az első leárazás alatt Eddig kéthetente kínált valamit ingyen az Epic, mostantól egy hónapon át hetente fog. Az akciókat is érdemes megnézni.
Dauntless - jövő héten jönnek a konzolos kiadások A PC-s verzió pedig költözik az Epic Games Store-ra.
Epic Games Store-exkluzív lesz az Outer Wilds A Mobius Digital hivatalosan is megerősítette, hogy PC-n kizárólag az Epic boltjában fog elrajtolni a játék, de később további platformok is szóba jöhetnek, ám a részleteket és a megjelenési dátumot e...
Csapj le ingyen a World of Goo-ra! Az Epic Games Store a következő két hét során a díjnyertes puzzle-platfomert, a World of Goo-t kínálja ingyen. Elég belépni a kliensbe és hozzáadni a könyvtáradhoz a címet, és tiéd marad örökre.
Satisfactory - egyelőre nagyon nem jött be az Epic Games Store-exkluzivitás Mindössze néhány darab talált gazdára a Goat Simulator fejlesztőinek új játékából az Epic boltjában.

Most a Transistorra csaphatunk le az Epic Store-ban A Supergiant Games szeretnivaló akció-RPG-jét zsákolhatjuk be ingyen a következő két hét során az Epic Games Store-ban. Ki hitte volna az instant klasszikus idén lett ötéves, de a játékmenete még mind...
World War Z - nagyon jól fogy, a PC-s eladások miatt külön boldog a fejlesztőcsapat A játéknak egy hét alatt sikerült eljutnia egymillióig, és az Epic Games Store-ral kötött megállapodás sem volt akadály.
Akciófigyelő: Ingyenes a Transistor az Epic Games Store-ban (PC) A következő ajándék program a World of Goo lesz, amelyet május 2-től lehet majd beszerezni.
Itt az újabb ingyen játék, megint érdemes megnyitni az Epic Games Store-t Talán már szólnunk sem kell, de azért szólunk: újabb két hét eltelt, cserélődött az Epic ajándéka.
Mérlegeltek Glasgowban A szombaton éjszaka Glasgowban sora kerülő profigálán folytatódik a World Boxing Super Series sorozat, egy-egy harmat és kiváltósúlyú elődöntővel, pénteken pedig lezajlott a hivatalos mérlegelés. A fi...
Visszatér a Blizzard legendás játéka, a legelső World of Warcraft A World of Warcraft minden idők egyik legsikeresebb internetes játéka, számos kiegészítő készült hozzá. A Blizzard, hallgatva a rajongói kérésekre, újra játszhatóvá teszi a legelső kiadást.