A Merci-főnök készíti a sárga és piros lapot

Wolff már látja az új Hamilton-Rosberg-balhét.

2019. május 3. 21:07

A cikk folytatása...Friss hírek
A legkisebb fertőzésbe is belehalhatunk, ha nem szorul vissza az antibiotikum-használat Világszerte 700 ezer ember hal meg évente antibiotikum-rezisztens fertőzések következtében, közülük több mint 30 ezer Európában. Ha nem történik változás, pesszimista becslések szerint ez a szám 2050-re 10 millióra emelkedhet, a világ vezető halálokai közé emelve az antibiotikum-rezisztenciát.
Merkel: Nem biztos, hogy érvényesül a csúcsjelölti rendszer az EB-elnöki tisztség betöltésében A helyzet sokkal összetettebb, mint öt éve.
Harcművészettel készül a versenyzésre Nem a megszokott felkészülési mintát követi a Super 1600 ralikrossz Európa-bajnokság jelenlegi harmadik helyezettje. Marton Gergő edzésprogramjában központi szerepet kap egy küzdősport, a kempo, amely fizikai és mentális téren is formába hozza versenyeire.
Megkezdődött a Steam nyári vására A tavalyi intergalaktikus kalandozások után idén egy corgikkal, teknősökkel, nyulakkal, malacokkal és kakadukkal megrendezett Grand Prix és persze több ezer akciós játék várja a játékosokat.
Tudósok állítják: Alig 100 év múlva így fog kinézni az emberi test Kasun Ratnayake, a Spanyol toldeoi egyetem tudósa azt próbálta kideríteni, hogy miként hat a mai modern technológia az emberi test fejlődésére. Kutatócsapata egy 3D-s modellel ábrázolta, hogy 2100-ra a túlzott mobilhasználat hogyan alakítja majd a nyakcsigolyákat, a gerincet, a koponya alakját, sőt a szemet is.
Új weboldalon gyűjtik össze a magyar holokausztfotókat Az ötfős önkéntes csapat magánemberek és intézményeik felajánlásait várja, mert nagyon kevés hiteles fénykép maradt fenn a vészkorszakról.

Vettel helyében szétrúgtam volna a táblát is A Merci főnöke empatikus, és nem hitte volna, hogy megbüntetik a németet. Mansell nevetségesnek gondolja a büntetést.

Top hírek:
Káslerék monumentális Attila-emlékműve? Kövér Lászlóra fog hasonlítani
Gazdagoknak árulta feketén a bébielefántokat egy Srí Lanka-i vadvédelmi vezető Évente több tucat állatot adtak el a Srí Lanka-i elitnek, az elefántanyákat általában legyilkolták.
A Huaweit érintő szakciók ellenére is kapható lesz itthon a Honor 20 okostelefon Ez a készülék ősszel ráadásul még az Android Q operációs rendszert is megkapja.
Megújul a baloldal: két évvel ezelőtti beszédet mondott el újra Tóth Bertalan Az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan szinte szóról szóra ugyanazt a beszédet mondta el a 2020-as költségvetés kapcsán a parlamentben, mint amit 2017-ben mondott el.
Kizárta a NOB a Nemzetközi Ökölvívó Szövetséget az olimpiáról A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szervezi a tornát és a kvalifikációs versenyeket is a jövőben.
Elkelt a francia padláson megtalált Caravaggio-festmény A bibliai lefejezést ábrázoló festmény árát szakértők 100-150 millió euróra becsülték.